Συνταγή για κριτσίνια με ελιές θρούμπα Θάσου και ντιπ αβοκάντο
Συνταγή για κριτσίνια με ελιές θρούμπα Θάσου και ντιπ αβοκάντο

Συνταγή για κριτσίνια με ελιές θρούμπα Θάσου και ντιπ αβοκάντο

420 γρ. αλέυρι
100 γρ. ελιές θρούμπα Θάσου
120 ml. ελαιόλαδο
10 γρ. μπέικιν πάουντερ
50 γρ. ζάχαρη
1 κ.σ. κονιάκ
150 ml. νερό

Για το ντιπ αβοκάντο
2 ώριμα αβοκάντο
1 μικρό κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
Χυμό από 1/2 λεμόνι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι – Πιπέρι

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Μαγειρική - Τελευταία Νέα