Ο Μιχάλης Καραμαλάκης στην εκδήλωση της «Παρέας της Αγάπης»

Στο κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις» σε μια ξεχωριστή εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά και τις οικογένειες της Κλινικής Αιματολογίας-Ογκολογίας Παίδων ΠΑΓΝΗ από την «Παρέα της Αγάπης» έδωσε το «παρών» ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου Μιχάλης Καραμαλάκης. Μια βραδιά γεμάτη μελωδίες, μουσική, χορό και… μαγεία, «ταξίδεψε» τους παρευρισκομένους το βράδυ της Κυριακής 30 Ιουλίου.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος, συνομίλησε με τους διοργανωτές, εστιάζοντας στον σχεδιασμό που έχει εκπονηθεί αλλά και τις δράσεις που αναμένεται να πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα, με επίκεντρο ανάγκες παιδιών και οικογενειών τους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης ο Μιχάλης Καραμαλάκης, δήλωσε: «Είναι χαρά και τιμή για εμένα να βρίσκομαι σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, γιατί τα μηνύματα που λαμβάνουμε από τα μικρά παιδιά – ήρωες της ζωής και της καθημερινότηταςαποτελούν «μαθήματα» για όλους μας. Η «Παρέα της Αγάπης» για ακόμα μία φορά μας έκανε να αισθανθούμε μέρη μιας μεγάλης προσπάθειας και το κατάφερε.

Το Ηράκλειο έχει ανάγκη από ανθρώπους που πρεσβεύουν τις αξίες της αλληλεγγύης, της προσφοράς και της κοινωνικής ευαισθησίας. Θα είμαστε δίπλα σε οποιαδήποτε παρόμοια πρωτοβουλία πραγματοποιηθεί στο μέλλον».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις