Τραγικό γεγονός στο Δήμο Γόρτυνας - Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του
Τραγικό γεγονός στο Δήμο Γόρτυνας - Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Τραγικό γεγονός στο Δήμο Γόρτυνας – Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Μια ανείπωτη τραγωδία στο Δήμο Γόρτυνας μετά την αυτοκτονία ενός κατοίκου χωριού της περιοχής.

Πρόκειται για έναν 42χρονο άνδρα από ένα χωριό του δήμου, που χθες το πρωί έβαλε τέλος στη ζωή του. Η αυτοκτονία του συνέβη γύρω στις 12.30 το μεσημέρι, όταν απαγχονίστηκε στην αποθήκη του σπιτιού του.

Η τραγική αυτή εξέλιξη άφησε σε βαθιά θλίψη τον Δήμο Γόρτυνας, καθώς ο άνδρας άφησε πίσω του τη σύζυγό του και τα παιδιά του, που τον περίμεναν να φάνε μαζί. Όταν η ώρα περνούσε και ο 42χρονος δεν εμφανιζόταν, η ανησυχία τους μεγάλωνε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν η σύζυγος του που ανακάλυψε τον άνδρα της μπροστά στον τραγικό αυτό χώρο. Η σκληρή αυτή εικόνα σοκάρει όλη την κοινότητα.

Οι αρχές πραγματοποίησαν άμεσα έρευνες και αποκλείουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Σύμφωνα με πηγές, ο άνδρας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, τα οποία φαίνεται να τον ταλαιπώρησαν σημαντικά.

Η κοινότητα είναι βαθιά συγκλονισμένη από το χαμό αυτού του νεαρού ανθρώπου και εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Οι φίλοι και οι γείτονες τον περιγράφουν ως έναν καλόκαρδο άνθρωπο, που θα λείψει σε όλους.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις