Πτώση Canadair: Λύγισε on air η δημοσιογράφος της ΕΡΤ (vid)
Πτώση Canadair: Λύγισε on air η δημοσιογράφος της ΕΡΤ (vid)

Πτώση Canadair: Λύγισε on air η δημοσιογράφος της ΕΡΤ (vid)

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Λύγισε μπροστά στην κάμερα η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Ελένη Μπουγά, που είδε μπροστά στα μάτια της το μοιραίο Canadair να συντρίβεται σε ρεματιά στην Κάρυστο, καθώς επιχειρούσε ρίψεις νερού για την κατάσβεση των πυρκαγιών, όπου σκοτώθηκαν οι δύο νεαροί πιλότοι.

Στο συγκλονιστικό βίντεο καταγράφεται η στιγμή που το Canadair «βρίσκει» σε δέντρο με το δεξί του φτερό και συντρίβεται σε χαράδρα. Η δημοσιογράφος της δημόσιας τηλεόρασης, ενώ ήταν στον αέρα και μετέδιδε από το σημείο της τραγωδίας, δεν άντεξε και λύγισε.

«Μία δύσκολη στιγμή για όλους μας, δεν πιστεύαμε αυτό που βλέπαμε κυριολεκτικά» είπε με τρεμάμενη φωνή η δημοσιογράφος. «Ήταν μια στιγμή που με αυτοθυσία αυτά τα παλικάρια έπεφταν στην πλαγιά, έπεφταν χαμηλά για να κάνουν τις ρίψεις. Ήταν αξιοθαύμαστοι. Ο Γιώργος (σ.σ. Γιώργος Αγνίδης ο οπερατέρ) κατέγραψε το πλάνο αυτό… με συγχωρείτε… ήταν το πλάνο με την μοιραία κατάληξη» πρόσθεσε, με τη φωνή της να «σπάει» εξαιτίας της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε μπροστά τους.

Θύματα της τραγικύ δυστυχήματος ήταν ο 34χρονος κυβερνήτης, σμηναγός Χρήστος Μουλάς και ο 27χρονος συγκυβερνήτης, ανθυποσμηναγός Περικλής Στεφανίδης.

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας κήρυξε τριήμερο πένθος της Ένοπλες Δυνάμεις μετά τη συντριβή του Canadair που επιχειρούσε στη φωτιά στην περιοχή του Πλατανιστού.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις