Κριμαία: Ζευγάρι οι νεκροί από τις εκρήξεις, σοβαρά τραυματισμένη η κόρη τους
Κριμαία: Ζευγάρι οι νεκροί από τις εκρήξεις, σοβαρά τραυματισμένη η κόρη τους

Κριμαία: Ζευγάρι οι νεκροί από τις εκρήξεις, σοβαρά τραυματισμένη η κόρη τους

Ζευγάρι ήταν οι νεκροί από τις εκρήξεις στην γέφυρα της Κριμαίας, σύμφωνα με τις πληροφορίες από τα ρωσικά ΜΜΕ.

Όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, στην Γέφυρα της Κριμαίας υπήρξαν 2 εκρήξεις, γύρω στις 3 τα ξημερώματα (ίδια ώρα με την Ελλάδα)

Ο Βιατσέσλαβ Γκλάντκοφ, ο κυβερνήτης της ρωσικής περιφέρειας Μπιέλγκοροντ ανέφερε πως οι νεκροί είναι άντρας και γυναίκα, ζευγάρι, και η μικρή τους κόρη έχει τραυματιστεί αρκετά σοβαρά.

Είπε πως το αυτοκίνητο είχε πινακίδες της περιφέρειάς του και ότι προσπαθεί να επικοινωνήσει επειγόντως με συγγενείς της οικογένειας.

«Θέλω να εκφράσω τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια όλων μας, αν και αντιλαμβάνομαι πως δεν υπάρχουν λόγια που να μπορούν να κατευνάσουν την οδύνη της απώλειας».

Οι θάνατοι των δυο γονιών και ο τραυματισμός του παιδιού επιβεβαιώθηκαν από το υπουργείο Υγείας της ρωσικής περιφέρειας Κρασνοντάρ.

«Το τμήμα της γέφυρας της Κριμαίας από το οποίο διέρχονται αυτοκίνητα και συνδέει τη χερσόνησο με τη Ρωσία έχει υποστεί ζημιά», μεταδίδει το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS επικαλούμενο το υπουργείο Μεταφορών.

Η ζημιά εντοπίζεται σε σημείο που βρίσκεται πλησιέστερα στη χερσόνησο, διευκρίνισε το πρακτορείο.

 

Παράλληλα, το TASS ανέφερε πως η κίνηση των σιδηροδρομικών συρμών μέσω της υποδομής «ανεστάλη προσωρινά» λόγω κατάστασης «έκτακτης ανάγκης», επικαλούμενο σιδηροδρομικό οργανισμό της περιοχής.

Ο διορισμένος από τη Ρωσία κυβερνήτης της χερσονήσου της Κριμαίας, ο Σεργκέι Αξιόνοφ, παρότρυνε μέσω Telegram τους κατοίκους της περιοχής να αποφύγουν να μετακινηθούν μέσω της γέφυρας.

Ο Αξιόνοφ ανέφερε αργότερα πως τα δρομολόγια των τρένων αναμένεται να ξαναρχίσουν γύρω στις 09:00. Πρόσθεσε ότι οι υπηρεσίες ασφαλείας πρόκειται να δημοσιοποιήσουν περισσότερες πληροφορίες για τα αίτια της κατάστασης «έκτακτης ανάγκης».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή newsit.gr
Κόσμος - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις