Με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου στην Αθήνα
Με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου στην Αθήνα

Με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου στην Αθήνα

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Στο επίκεντρο ο ψηφιακός μετασχηματισμός και τα οικοσυστήματα καινοτομίας.

«Με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου κάθε συζήτηση είναι πολύτιμη. Πρότυπο αυτοδιοικητικού, προσηλωμένου στο μέλλον. Καθόλου τυχαίο το μεγάλο άλμα που έκαναν τα μικρά Τρίκαλα. Μαζί συζητήσαμε το σχεδιασμό του Δήμου Μαλεβιζίου να παρέχει στους πολίτες σύγχρονες ψηφιακές υπηρεσίες με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα. Για το e-Malevizi, που βραβεύτηκε πανελλαδικά, φέρνοντας το Μαλεβίζι ψηλά στο ψηφιακό μέλλον της αυτοδιοίκησης. Γιατί η ταχύτητα στην εξυπηρέτηση, χωρίς ταλαιπωρία και γραφειοκρατία είναι επένδυση στην καθημερινότητα. Με τον Υπουργό αναφερθήκαμε και στο σχεδιασμό μας για την αποκατάσταση και αξιοποίηση του παλιού Αγροτικού Συνεταιρισμού του Κρουσώνα, προκειμένου να μετατραπεί σε «Κόμβο και Θερμοκοιτίδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας». Στόχος μας, με σύμμαχο την αγαστή συνεργασία μας με το ΙΤΕ, είναι να δώσουμε ώθηση και δυναμική σε νεοφυείς και καινοτόμες επιχειρηματικές και ερευνητικές προσπάθειες με έμφαση στον αγροτοδιατροφικό τομέα. Συνεχίζουμε»!

Τα παραπάνω ανέφερε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας στο πλαίσιο συνάντησής του με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου στην Αθήνα.

Ο Μενέλαος Μποκέας συνεχάρη τον Δημήτρη Παπαστεργίου για την ανάληψη του χαρτοφυλακίου του και συζήτησε μαζί του θέματα που σχετίζονται με τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Μαλεβιζίου και τα οικοσυστήματα καινοτομίας, εγκαινιάζοντας αγαστή συνεργασία για τα επόμενα βήματα του Μαλεβιζίου στην ψηφιακή διακυβέρνηση.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις