Συμμορία ανηλίκων ξυλοκόπησε 14χρονο - Πριν από μέρες του είχαν ζητήσει να κατεβάσει το παντελόνι του
Συμμορία ανηλίκων ξυλοκόπησε 14χρονο - Πριν από μέρες του είχαν ζητήσει να κατεβάσει το παντελόνι του

Συμμορία ανηλίκων ξυλοκόπησε 14χρονο – Πριν από μέρες του είχαν ζητήσει να κατεβάσει το παντελόνι του

Την καταγγελία έκανε η μητέρα του 14χρονου - Συνελήφθησαν για παραμέληση ανηλίκου οι γονείς του ενός εκ των τεσσάρων δραστών

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Στην καταγγελία ότι ο 14χρονος γιος της έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από συμμορία ανηλίκων προχώρησε στην υπηρεσία ασφαλείας Σαντορίνης μια 48χρονη γυναίκα από τη Ρουμανία.

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας του 14χρονου, οι τέσσερις ανήλικοι, δύο 13χρονοι Έλληνες, ένας 13χρονος από τη Βουλγαρία και ένας 17χρονος από την Αλβανία, χτύπησαν το παιδί της στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Σαντορίνης για τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία η ομάδα των ανηλίκων είχε «στριμώξει» τον 13χρονο πριν από 4-5 ημέρες και του είχε ζητήσει να κατεβάσει το παντελόνι του με το αγόρι να αρνείται και να καταφέρνει να τραπεί σε φυγή.

Μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί εντόπισαν και προσήγαγαν τον έναν από τους 13χρονους Έλληνες ενώ με εντολή εισαγγελέα συνελήφθησαν οι γονείς του γιατί «ενώ είχαν την υποχρέωση της εποπτείας του ανήλικου υιού τους παρέλειψαν να τον εμποδίσουν από την τέλεση της αξιόποινης πράξης».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή protothema.gr
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις