Γυρίζουν και πάλι στα θρανία οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Αρκαλοχωρίου

Στα θρανία τους επιστρέφουν τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Αρκαλοχωρίου μετά από δύο μήνες εξ αποστάσεων μαθημάτων έπειτα από τον καταστροφικό σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Διευθυντή του σχολείου σήμερα σταματούν τα εξ αποστάσεως μαθήματα με προοπτική να ξεκινήσει η κανονική λειτουργία του σχολείου με μαθήματα δια ζώσης από τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Διευθυντή του 1ου ΕΠΑΛ:

«Από Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021 σταματούν τα εξ αποστάσεως μαθήματα με προοπτική να ξεκινήσει η Κανονική Λειτουργία του σχολείου με μαθήματα δια ζώσης από τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021.

Αναλυτικότερος Προγραμματισμός: 1. Την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 9:00 θα πραγματοποιηθεί Σύλλογος Διδασκόντων (Μόνιμοι & Αναπληρωτές) στο σχολείο. (Προσέλευση ΜΟΝΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ)

2. Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 8:30 έως 14:00 Εκπαιδευτικοί και Μαθητές της Β’ και Γ’ τάξης ανά Τομέα θα γίνει Τακτοποίηση και Οργάνωση Εργαστηρίων με στόχο την Επαναλειτουργία τους. (Προσέλευση ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ και ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΝΟ της Β’ και Γ’ τάξης, … ΟΧΙ της Α΄ τάξης)

3. Τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 8:15 Εκπαιδευτικοί και όλοι οι Μαθητές της Α’, Β’ και Γ’ τάξης ακολουθούν κανονικά το Ωρολόγιο Πρόγραμμα του Σχολείου δια ζώσης. (Προσέλευση ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ και ΟΛΟΙ οι ΜΑΘΗΤΕΣ Α’, Β’ και Γ’ τάξης)

Σημείωση: Οι Μαθητές για την προσέλευσή τους στο σχολείο θα πρέπει να δηλώσουν τα σχετικά πιστοποιητικά covid στο https://edupass.gov.gr/ . Τέλος τα Λεωφορεία του ΚΤΕΛ έχουν ενημερωθεί ώστε να ξεκινήσουν κανονικά τα δρομολόγια για μετακίνηση των μαθητών στο σχολείο από την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021»

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις