Τρόμος για ζευγάρι: Τους έδεσαν και τους σημάδευαν με όπλο
Τρόμος για ζευγάρι: Τους έδεσαν και τους σημάδευαν με όπλο

Τρόμος για ζευγάρι: Τους έδεσαν και τους σημάδευαν με όπλο

Στιγμές τρόμου έζησε ζευγάρι χθες το βράδυ στην Κερατέα, καθώς αδίστακτοι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι τους.

Αφού τους έδεσαν με δεματικά, τους απειλούσαν με όπλο προκειμένου να πουν που έχουν κρυμμένα χρήματα.

«Είχανε στολές σαν βατραχάνθρωποι, μόνο τα μάτια τους φαίνονταν», είπε ο 75χρονος, θύμα της ληστείας.

Οι κακοποιοί παραμόνευαν έξω από τη μονοκατοικία που μένει το ζευγάρι. Για αρκετή ώρα παρακολουθούσαν το σπίτι. Περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να εισβάλουν.

«Γάβγιζαν τα σκυλάκια και έβγαινα κάθε τόσο έξω. Όπως γύρισα, έρχεται ένας από πίσω μου με πιάνει, με γυρνάει να δω το πρόσωπό του και μου λέει “μη φοβάσαι”. Μετά μου βούλωσε το στόμα, να μη μιλάω, και με έσυρε μέχρι να μπούμε μέσα στο σπίτι», είπε η 65χρονη.

«Τη γυναίκα μου την σημάδευαν με το πιστόλι και ο άλλος έψαχνε το σπίτι», λέει ο 75χρονος, περιγράφοντας τις στιγμές τρόμου που έζησε με τη σύζυγό του.

Η 65χρονη γυναίκα δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ: «Μας έλεγε “που είναι το χρηματοκιβώτιο” και του απαντούσα: “ψάξτε όλο το σπίτι, δεν έχουμε χρήματα, δεν υπάρχει τίποτα, δεν υπάρχει χρηματοκιβώτιο».

Οι τρεις κακοποιοί αφού ανακάτεψαν όλο το σπίτι και πήραν ό,τι βρήκαν μπροστά τους άφησαν δεμένο τον κ. Νίκο και την κα Γωγώ και τράπηκαν σε φυγή.

Το ζευγάρι, όταν κατάφερε να λυθεί, βγήκε στη βεράντα και ειδοποίησε συγγενικά του πρόσωπα και την αστυνομία.

Η ασφάλεια εξετάζει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας για τον εντοπισμό των δραστών. ενώ έχει σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια το όπλο που χρησιμοποίησαν οι δράστες, το οποίο τους έπεσε στον κήπο του σπιτιού κατά τη διαφυγή τους.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις