Σε ποιες περιοχές της Κρήτης θα κοπεί το ρεύμα;
Σε ποιες περιοχές της Κρήτης θα κοπεί το ρεύμα;

Σε ποιες περιοχές της Κρήτης θα κοπεί το ρεύμα;

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Διακοπές ρεύματος για σήμερα έχει προγραμματίσει η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στην Κρήτη που πρόκειται να εκτελέσει έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση.

Νομός Ηρακλείου

08:00-13:00 Στο Δ. Ηρακλείου, στις περιοχές Κορακοβούνι, Αγ.Ειρήνη Χρυσοβαλάντου και Κορώνη Μαγαρά.Στις περιοχές των οδών Ματθαιάκη μετά παρόδων, Ντοστογιέφσκι, Ζωγραφιστού, Λύκτου, Χατζηδάκη, Φοινίτση, Μιχελινάκη, Κουρμούλη, Ξυλούρη, Φανουράκη, πάροδος Ματθαιάκη Μπακογιάννη, Ηρακλή. Στις περιοχές της οικία Γκριδάκη της κάβας Σταφυλά την Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου μετά το γεφυράκι και στα πλυντήρια Χιονάτη.Στο Μαραθίτη στις περιοχές των χοιροστασίων Σαμιώτη και Χαμαλάκη, της επιχειρήσεως Γενιτσαρίδη στην Ούλαφ Πάλμε, στο δρόμο έναντι εισόδου Βενιζελείου, στην εκκλησία Αγ.Ανάργυροι, στη θέση Φασκομηλιά, του πτηνοτροφείου Πλαϊτη, στην περιοχή μετά την Κνωσσό και το γεφυράκι, δεξιά στην οδό Ήβης (ανηφόρα) στο ύψωμα και μετά την Αγ.Ειρήνη, στα Σπήλια.Επίσης στην περιοχή των μαρμάρων Ανδριανάκη

08:00-15:00  Στο Δ.Αρχανών – Αστερουσίων, στις Πατσίδες στην περιοχή του αρδευτικού Μπαστάκη και τις οικίας Πιτσάκη και στις περιοχές του κόμβου Αρχανών, του ιστορικού μουσείου και των Ι.Ν.Αγ.Σώζοντα και Αγ.Παντελήμονα λίγο πριν τους Κουνάβους.

09:00-12:00 Στο Δ.Ηρακλείου στις περιοχές του οικισμού Βλυχιά, του Βιολογικού καθαρισμού Αρχανών, στην Αγ.Ειρήνη στα Σπήλια στις περιοχές του οικισμού, της ταβέρνας Φεγγάρι, του παλαιού οινοποιείου, της περιοχής όπισθεν του πρατήριο υγρών καυσίμων προς Κ.Αρχάνες, της περιοχής πιο μέσα από την Αγ.Ειρήνη (χωριό) προς το ποτάμι και προς τις Αρχάνες, της περιοχής από Αγ.Ειρήνη προς Σύλλαμο, πίσω από την οικία Γεωργιάδη. Επίσης στις περιοχές από Σύλλαμο προς Αρχάνες, του βιολογικού καθαρισμού Αρχανών και στις Αρχάνες στην περιοχή από τη διακλάδωση προς Αφέντη Χριστό, από το αμαξοστάσιο Δήμου, πάνω δεξιά.

09:00-12:00 Στη Φορτέτσα, στις περιοχές του ξυλουργείου Νταγιάση και στο Μαραθίτη στην τις οδό Ούλαφ Πάλμε από την οδό Σίφνου μέχρι το στεγνοκαθαριστήριο Γούμενου μετά παρόδων.Επίσης στις οδούςε 29 Σαρχιανών μαρτύρων, Κυπαρισσίας, Αγλαόπης και Παπά Τζιρίτη.

Νομός Χανίων

08:00-12:00 Στο δήμο Χανίων και στις περιοχές: Νεροκούρου, γήπεδο Νεροκούρου, Άγιος Γεράσιμος και όλοι οι κάθετοι και παράλληλοι οδοί, περιοχή Τζουμπανα, Ξυλεία Τζουβαδάκης και περιοχή γύρω από γεώτρηση ΟΑΔΥΚ

12:30-13:30 Στο δήμο Χανίων και στην περιοχή Περιβόλια (οδός Ελευθερίας)

12:30-13:30 Στο δήμο Χανίων και στην περιοχή Νεροκούρου (περιοχή γύρω από Άγιο Γεράσιμο)

13:30-14:30 Στο δήμο Χανίων και στην περιοχή Νεροκούρου (περιοχή Αγίοι

Νομός Ρεθύμνου

08:00-15:00 Στο χωριό Βρύσες Αγίου Βασιλείου.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις