Ο Γιούχτας έκανε το καθήκον του αλλά δεν πανηγύρισε την άνοδο στην Super League 2
Ο Γιούχτας έκανε το καθήκον του αλλά δεν πανηγύρισε την άνοδο στην Super League 2

Ο Γιούχτας έκανε το καθήκον του αλλά δεν πανηγύρισε την άνοδο στην Super League 2

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Ο Γιούχτας έκανε το χρέος του επικρατώντας του Αιολικού με 2-0, ωστόσο την ίδια ώρα ο Τηλυκράτης πήρε τον ένα βαθμό στη Χαλάστρα κόντρα στον Καμπανιακό και η ομάδα της Λευκάδας πήρε την άνοδο στη Super League 2. Πέμπτος τερμάτισε στη διαδικασία ο Γιούχτας.

Με το.. καλημέρα πρώτη μεγάλη φάση του Γιούχτα, καθώς μόλις στο πρώτο λεπτό, ο Δωματάς έκανε την ατομική προσπάθεια, έκανε το σουτ, δύσκολα ο τερματοφύλακας του Αιολικού.

Στο 4ο λεπτό, ο Γιούχτας απείλησε ξανά, με τον Βρεττό να κάνει το σουτ, τη μπάλα όμως να καταλήγει άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, νέα ευκαιρία για τον Γιούχτα, με τον Ροβίθη από καλή θέση να επιλέγει να κόψει τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι αντί να σουτάρει, αμυντικοί του Αιολικού τελευταία στιγμή έδιωξαν σε κόρνερ.

Επόμενη φάση ξανά για τον Γιούχτα στο 18’, όταν ο Κοντογιάννης έκανε το γύρισμα, ο Ροβίθης πήρε τη κεφαλιά, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 27’ μετά από γύρισμα του Γκίνη, ο Δωματάς έκανε το σουτ, με τη μπάλα να περνάει άουτ.

Ένα λεπτό αργότερα, νέα ευκαιρία για τους Αρχανιώτες, ωραίος συνδυασμός, κάθετη Γκίνη σε Ροβιθη πρόλαβε ο τερματοφύλακας, έδιωξε στην επαναφορά αμυντικός, ο Βρεττός προσπάθησε από μακριά, πάλι ο Πιαττατζής έδιωξε.

Στο 35ο λεπτό, ο Γιούχτας βρήκε αυτό που έψαχνε, όταν μετά από φάση διαρκείας, ο Τζανής έκανε το δυνατό σουτ, με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα με τη βοήθεια του δοκαριού, για το 1-0 των Αρχανιωτών που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Όπως στο πρώτο, έτσι και στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γιούχτας μπήκε δυνατά και στο 47’ είχε καλή στιγμή, όταν 47′ ο Βρεττός εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Γιαλούσης πήρε τη κεφαλιά, στο δεύτερο δοκάρι ο Δασκαλάκης έκανε τη προβολή, έδιωξε σωτήρια ο τερματοφύλακας του Αιολικού.

Στο 73’ ο Γιούχτας «καθάρισε» με την υπόθεση νίκη, με τον Δασκαλάκη να πασάρει στον Βρεττό, με τον δεύτερο σε κενή εστία να κάνει το 2-0. Την ίδια ώρα ο Καμπανιακός ισοφάρισε τον Τηλυκράτη, δίνοντας νέο ενδιαφέρον για την άνοδο. Παρόλα αυτά τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με τον Γιούχτα να κλείνει με νίκη τη φετινή σεζόν, μένοντας πέμπτος στα μπαράζ ανόδου και τον Τηλυκράτη να παίρνει την άνοδο στη Super League 2.

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή grandsport.gr
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις