Στις πολύπαθες από φυσικές καταστροφές περιοχές περιόδευσε το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας

Στις πολύπαθες από τις φυσικές καταστροφές της Αγίας Πελαγίας και του Αρκαλοχωρίου, καθώς και στο Γάζι έκανε περιοδεία το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης έκανε ιδιαίτερη μνεία στα κυβερνητικά μέτρα κρατικής αρωγής που αγγίζουν τα 300 εκ. ευρώ για την αποκατάσταση των πληγέντων, δηλώνοντας ότι " ο κόσμος αναγνώρισε την ταχύτητα, την ειλικρίνεια και τη στάση μας, που από την πρώτη στιγμή στους σεισμούς στο Αρκαλοχώρι και στις πλημμύρες στην Αγία Πελαγία. Δεν φύγαμε στιγμή από το πλευρό τους." ενώ διαπίστωσε ότι οι κυβερνητικές πρωτοβουλίες "επιβραβεύτηκαν από ανθρώπους, που δεν ήταν μαζί μας στο παρελθόν".

Το κλιμάκιο επισκέφτηκε μεταξύ άλλων και το Κλειστό Γυμναστήριο Καλαθοσφαίρισης Αρκαλοχωρίου, όπου και ξεκίνησαν οι εργασίες αναβάθμισης και συντήρησής του, μετά από προτροπή του κ. Αυγενάκη, με την καθαίρεση της στέγης στο πλαίσιο των παρεμβάσεων για την ουσιαστική βελτίωσή του, ένα έργο που καλύπτεται από το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Υφυπουργείου Αθλητισμού, με τον πρόεδρο της Αναγέννησης Αρκαλοχωρίου Μανώλη Μαραγκάκη να μιλά με θετικά λόγια για την αθλητική μεταρρύθμιση που έγινε την τελευταία τετραετία.

Δείτε εδώ την ανάρτηση του κ. Αυγενάκη:

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις