Survivor All Star Spoiler: Ποιοι παίκτες κερδίζουν τις ατομικές ασυλίες - Οι πρώτοι υποψήφιοι
Survivor All Star Spoiler: Ποιοι παίκτες κερδίζουν τις ατομικές ασυλίες - Οι πρώτοι υποψήφιοι

Survivor All Star Spoiler: Ποιοι παίκτες κερδίζουν τις ατομικές ασυλίες – Οι πρώτοι υποψήφιοι

Survivor All Star: Ποιο είναι το φαβορί για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα - Ανατροπή με τον νικητή της τρίτης ασυλίας

Στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή έχει μπει το Survivor All, καθώς όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός το βράδυ της Κυριακής (19/06), το παιχνίδι γίνεται ατομικό.

Έπειτα από χθεσινό αγώνα επάθλου, οι οκτώ παίκτες που παραμένουν στον Άγιο Δομίνικο ρίχονται στη μάχη για την κατάκτηση της πρώτης ασυλίας.

Όπως έχει γίνει γνωστό από τις διαρροές την πρώτη ασυλία σήμερα την κατακτά ο Σάκης Κατσούλης, ενώ την αυριανή η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Όσον αφορά στους υποψήφιους, αυτός που θα ψηφιστεί σήμερα είναι ο Νίκος Μπάρτζης, ενώ ο Κωνσταντινός Βασάλος είναι ο δεύτερος υποψήφιος που θα ψηφιστεί την Τρίτη.

Η ανατροπή έρχεται στο αγώνισμα της τρίτης ατομικής ασυλίας, με την Στέλλα Ανδρεάδου να κατακτά τη νίκη και να εξασφαλίζει την παραμονή της στον Αγιο Δομίνικο.

Πλέον δυσκολεύει η κατάσταση για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος είναι φαβορί για αποχώρηση, την οποία ενδέχεται να αποφύγει μόνο αν βρεθεί αντιμέτωπος με την Μαριαλένα.

Υπενθυμίζεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγάλη 24ωρη ψηφοφορία, η οποία θα καθορίσει τις επόμενες αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή newsbomb.gr
Lifestyle - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις