Παγώνη: Με διπλή μάσκα και rapid στα σούπερ μάρκετ οι ανεμβολίαστοι
Παγώνη: Με διπλή μάσκα και rapid στα σούπερ μάρκετ οι ανεμβολίαστοι

Παγώνη: Με διπλή μάσκα και rapid στα σούπερ μάρκετ οι ανεμβολίαστοι

Η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά, Ματίνα Παγώνη, έκανε πρόταση οι ανεμβολίαστοι να μπορούν να μπαίνουν στα σούπερ μάρκετ μόνο με rapid test και διπλή μάσκα.

Η κ. Παγώνη μιλώντας στο ΣΚΑΪ, σημείωσε ότι δεν είναι πάντα εφικτό να εφαρμόζεται το μέτρο για την αναλογία πελατών/ τετραγωνικών μέτρων στα σούπερ μάρκετ.

«Τα σούπερ μάρκετ είναι μεγάλο πρόβλημα, πρέπει να μπει rapid test. Πρέπει να υπάρχουν δύο μάσκες στο σούπερ μάρκετ, να το δει η επιτροπή», δήλωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ και επανέλαβε ότι πρέπει να γίνει υποχρεωτική η χρήση μάσκας και σε εξωτερικούς χώρους.

«Η μάσκα σώζει, αυτό πρέπει να το ξέρουν όλοι, εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι. Για εμένα οι μάσκες έπρεπε να είναι υποχρεωτικές και στον εξωτερικό χώρο», τόνισε. Παράλληλα συμπλήρωσε ότι θα έπρεπε να είναι σε μεγαλύτερο ποσοστό η τηλεργασία, όπου είναι εφικτό.

Η Ματίνα Παγώνη εκτίμησε ότι θα είναι «δύσκολα για όλους» τα Χριστούγεννα, κάνοντας αναφορά στους διασωληνωμένους που αγγίζουν τους 600 και στον αριθμό των θανάτων που καταγράφονται καθημερινά. «Χρειάζεται να βγαίνουμε έξω και να συναντιόμαστε με πολύ μεγάλη προσοχή», επεσήμανε και υπογράμμισε ότι με την τρίτη δόση του εμβολίου «θα σωθούμε».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις