Realtors Kreta
Realtors Kreta

Τη φανέλα με το «10» και σύνθημα «1ος σε ψήφους, 1ος στην καρδιά μας» απένειμε ο Μοχός στον Λ. Αυγενάκη

"Πρότυπο ερασιτεχνικό ποδοσφαιρικό σωματείο" χαρακτήρισε τον Μοχό ο πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού και υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, στη μεγάλη γιορτή της απονομής του πρωταθλήματος του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣ Ηρακλείου και της ανόδου του Μοχού στην Α1 ΕΠΣΗ.

Ο κ. Αυγενάκης τόνισε την εξαιρετική  απόδοση της ομάδας και τις "υγιείς συμπεριφορές εντός κι εκτός γηπέδου, πρεσβεύοντας και διαδίδοντας τις αξίες του αθλητισμού", συγχαίροντας τον Πρόεδρο, Στέλιο Λαδουκάκη, τη Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές και τις οικογένειες όλων τους για τη στήριξη που έφερε αυτή την επιτυχία, καθώς όπως επισήμανε "οι άνθρωποι, οι αρμονικές παρέες κάνουν τη διαφορά και γράφουν ιστορία".
Πάράλληλα τους ευχαρίστησε θερμά για την τιμή που του έκαναν, με το ξεχωριστό τους δώρο (τη φανέλα με το «10» και το σύνθημα «1ος σε ψήφους, 1ος στην καρδιά μας»).
Εδώ η ανάρτηση του κ. Αυγενάκη:

"ΜΟΧΟΣ – ΓΙΟΡΤΗ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Α’ ΕΠΣΗ

Στη μεγάλη γιορτή της απονομής του πρωταθλήματος του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣ

Ηρακλείου στον Μοχό και της ανόδου του στη μεγάλη ερασιτεχνική μας κατηγορία.

Πανάξιοι πρωταθλητές, με εξαιρετική απόδοση και υγιείς συμπεριφορές εντός κι εκτός γηπέδου, πρεσβεύοντας και διαδίδοντας τις αξίες του αθλητισμού.
Ένα ερασιτεχνικό ποδοσφαιρικό σωματείο πρότυπο, ακριβώς στη φιλοσοφία που πρεσβεύαμε όλη την τετραετία στο Υφυπουργείο για να μετασχηματίσουμε το αθλητικό μας οικοδόμημα.

Πολλά μπράβο στον καλό μου φίλο και Πρόεδρο, Στέλιο Λαδουκάκη, στη Διοίκηση, στο τεχνικό επιτελείο, στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και στις οικογένειες όλων τους για τη στήριξη που έφερε αυτή την επιτυχία. Συγχαρητήρια, διότι οι άνθρωποι, οι αρμονικές παρέες κάνουν τη διαφορά και γράφουν ιστορία.

Κι ένα θερμότατο «ευχαριστώ» για τη συγκινητική και τιμητική υποστήριξή της ομάδας στο πρόσωπό μου. Ξεχωριστό το δώρο που μου έκαναν (τη φανέλα με το «10» και το σύνθημα «1ος σε ψήφους, 1ος στην καρδιά μας»)!
Εύχομαι κι είμαι βέβαιος ότι οι επιτυχίες θα συνεχιστούν και την προσεχή σεζόν στην Α1 ΕΠΣΗ, με πολλά γκολ στο ενεργητικό τους!".

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις