Σε κυκλοφορία τo νέo 4Χ4 ασθενοφόρo στo Κέντρο Υγείας Μοιρών (pics)
Σε κυκλοφορία τo νέo 4Χ4 ασθενοφόρo στo Κέντρο Υγείας Μοιρών (pics)

Σε κυκλοφορία τo νέo 4Χ4 ασθενοφόρo στo Κέντρο Υγείας Μοιρών (pics)

Ακόμα ένα και στο Κέντρο Υγείας Σπηλίου

ΒΑΡΔΙΑΜΠΑΣΗ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ 2023

Από σήμερα θα είναι ενεργά δύο ολοκαίνουργια 4Χ4 ασθενοφόρα που προστέθηκαν στο στόλο της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης πριν περίπου τρεις εβδομάδες.

Σημαντικό να σημειωθεί ότι μόλις χθες έγινε η έγκριση των άδειων κυκλοφορίας από το Μηχανολογικό Ηρακλείου για τα δύο αυτά οχήματα. Έτσι, τα νέα ασθενοφόρα θα εκτελούν κανονικά από σήμερα βάρδιες στα Κέντρα Υγείας Μοιρών και Σπηλίου.

Κατά το διάστημα αυτό, στην 7η ΥΠΕ Κρήτης στον Εσταυρωμένο, πραγματοποιήθηκε εκπαίδευση του προσωπικού που θα εφημερεύει στα ασθενοφόρα, καθώς όλα τα συστήματα είναι υπερσύγχρονα και αυτόματα. Ήταν αναγκαίο να διεξαχθεί επανακατάρτιση των διασώστων.

Τα δύο αυτά ασθενοφόρα είναι τα πρώτα από τα συνολικά 14 που προέκυψαν από διαγωνισμό που διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης με προϋπολογισμό 1.140.000 ευρώ.

Τέσσερα επιπλέον ασθενοφόρα θα παραληφθούν στα μέσα του Ιουνίου ενώ στα τέλη Ιουλίου 2023 θα γίνει η τελευταία παραλαβή με τα συνολικά 14 νέα ασθενοφόρα τα οποία θα στελεχώσουν τα Κέντρα Υγείας στην ενδοχώρα όλου του νησιού.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κύριες Ειδήσεις - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις