Δυστύχημα στο Ηράκλειο: Η μαντινάδα του τραγικού πατέρα…

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στα Ζωνιανά από όπου ήταν η καταγωγή του, του 34χρονου άνδρα που τα ξημερώματα σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα που είχε με το αγροτικό του στου Κοκκίνη Χάνι.

Ο άτυχος Νεκτάριος Παρασύρης, ήταν σύμφωνα με πληροφορίες πατέρας ενός μικρού παιδιού.

Μάλιστα για τον άτυχο Νεκτάριο μίλησε και ο Γιώργος Βιτώρος, ο οποίος δημοσίευσε την σπαρακτική μαντινάδα του άτυχου πατέρα του Νεκτάριου.

Αναλυτικά:

Πιο πικρό μήνυμα δεν έχω πάρει ποτέ στο κινητό μου, απ` αυτό που πήρα πριν λίγο από έναν πατέρα. Είναι μήνυμα του Μανώλη Παρασύρη ή "Μανωλούκου" από τα Ζωνιανά, που όμως μένει στο Καλό Χωριό Πεδιάδας. Μου γράφει:

"Ο υστερογιός μου ο Νεκτάριος, εσκοτώθηκε απόψε σε τροχαίο".
Ύστερα αυτός ο τραγικός πατέρας, μου γράφει μια μαντινάδα που έβγαλε για το παιδί του, και το οποίο ήταν πρόσφατα παντρεμένο και του είχε χαρίσει κι ένα εγγόνι:

Ήρθεν ο Χάρος ο φονιάς
απόψε κι έφαέ σε,
κι εις τον αθό τση νιότης σου
μέσα στη γη έβαλέ σε…!!!

ΠΑΝΤΕΡΜΗ ΚΡΗΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μανώλη, συγκλονισμένος σαν κι όλη την κοινωνία, μαθαίνω από σένα τον ίδιο, το χαμό του Νεκτάριου σου. Σ' ευχαριστώ γιατί αυτή την ιδιαίτερη για σένα στιγμή, με σκέφτηκες και μέσα στη συμφορά σου, θεώρησες πως έπρεπε να το ξέρω. Τα θερμά μου συλλυπητήρια και να ξέρεις πως συμπάσχω μαζί σου, όπως συμπάσχουν μαζί, όλοι οι φίλοι σου. Κουράγιο και θα βρεις τη δύναμη ν` αντέξεις τη .."μαχαιριά που δεν ξεματώνει":

Δάκρυ που δε σκουπίζεται
και το στεγνώνει ο αέρας,
θα `ναι η απουσία ντου
κάθε λεπτό τση μέρας…!!!

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ – 9-6-2023

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις