Ηράκλειο: Απολογείται σήμερα για τις μαχαιριές
Ηράκλειο: Απολογείται σήμερα για τις μαχαιριές

Ηράκλειο: Απολογείται σήμερα για τις μαχαιριές

Το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Ιουνίου, αναμένεται να απολογηθεί στην ανακρίτρια Ηρακλείου ο 36χρονος Ηρακλειώτης, ο οποίος κατηγορείται ότι το βράδυ της περασμένης Κυριακής επιχείρησε να σκοτώσει τη συνομήλικη αρραβωνιαστικιά του, μέσα στο σπίτι τους, στη συνοικία του Κορώνη Μαγαρά, στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πλευρά του 36χρονου επισημαίνεται ότι ο κατηγορούμενος δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί τη βαρύτητα της πράξεώς του και να απολογηθεί λόγω της ψυχικής κατάστασης στην οποία φέρεται να βρίσκεται. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο τα προηγούμενα 24ωρα η υπεράσπιση του 36χρονου υπέβαλε – μεταξύ άλλων – αρμοδίως αίτημα για αναστολή της σε βάρος του ποινικής διαδικασίας.

Εάν το εν λόγω αίτημα γίνει δεκτό, προβλέπεται ο εγκλεισμός του κατηγορούμενου σε ψυχιατρική δομή επί τρεις μήνες, φρουρούμενος. Ωστόσο, η ανακρίτρια δεν έχει ακόμη αποφανθεί επί του συγκεκριμένου αιτήματος. Εκτός των άλλων, η οικογένεια του 36χρονου έχει ζητήσει από την αρμόδια Εισαγγελία την ακούσια νοσηλεία του ανθρώπου τους. Εξάλλου, έχει υποβληθεί αρμοδίως και αίτημα για δικαστική συμπαράσταση.

Όπως όλα δείχνουν, η απολογία του 36χρονου, που έχει οριστεί για σήμερα το μεσημέρι, αναμένεται να ληφθεί στο ΠΑΓΝΗ, όπου παραμένει φρουρούμενος για νοσηλεία ο κατηγορούμενος. Εκεί αναμένεται να βρεθεί σήμερα η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις