Τυμπάκι: Παιδιά του 3ου Δημοτικού Σχολείου απήγγειλαν πάνω από 1.000 στίχους του Ερωτόκριτου - Με επιτυχία η γιορτή των αποφοίτων (pics)
Τυμπάκι: Παιδιά του 3ου Δημοτικού Σχολείου απήγγειλαν πάνω από 1.000 στίχους του Ερωτόκριτου - Με επιτυχία η γιορτή των αποφοίτων (pics)

Τυμπάκι: Παιδιά του 3ου Δημοτικού Σχολείου απήγγειλαν πάνω από 1.000 στίχους του Ερωτόκριτου – Με επιτυχία η γιορτή των αποφοίτων (pics)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ η εκδήλωση για την λήξη της σχολικής χρονιάς από το 3ο Δημοτικό σχολείο Τυμπακίου, παρουσία πλήθους κόσμου. 

Οι 14 απόφοιτοι του σχολείου απήγγειλαν πάνω από 1.000 στίχους από το σύνολο των 10.000 που περιέχει ο Ερωτόκριτος.

Για μια ακόμη χρονιά η Διευθύντρια του 3ου Δημοτικού σχολείου Τυμπακίου, Ελευθερία Αλεγκάκη έστησε μια εξαιρετική εκδήλωση αφιερωμένη στην παράδοση, την ιστορία και τις αξίες του τόπου μας.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από τον Ιερέα Παπά Μιχάλη Ρουσάκη, ο οποίος εκπροσώπησε την Ιερά Μητρόπολη Γορτύνης και Αρκαδίας. Μάλιστα στην εκδήλωση έδωσε το παρών εκπρόσωπος του Βουλευτή Ηρακλείου, Λευτέρη Αυγενάκη όπως και η Αντιδήμαρχος του Δήμου Φαιστού Βασιλεία Αρμουτάκη.

Να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Μαθιουδάκης ανέλαβε αφιλοκερδώς την τηλεοπτική μαγνητοσκόπηση της γιορτής με το 3ο Δημοτικό Τυμπακίου να τον ευχαριστεί θερμά γι' αυτήν την κίνηση.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις