Με την παράταξη "Τολμάμε μαζί" στις Μοίρες η Άννα Μαυράκη
Με την παράταξη "Τολμάμε μαζί" στις Μοίρες η Άννα Μαυράκη

Με την παράταξη "Τολμάμε μαζί" στις Μοίρες η Άννα Μαυράκη

Μία νέα και πολλή δυναμική υποψηφιότητα έρχεται να προστεθεί στο ψηφοδέλτιο νίκης της παράταξης «Τολμάμε μαζί» με επικεφαλής τον δήμαρχο Γρηγόρη Νικολιδάκη.

Πρόκειται για την ιδιαίτερα δραστήρια Φιλόλογο Άννα Μαυράκη, η οποία κατεβαίνει ως υποψήφια στον κορμό του ψηφοδελτίου των Μοιρών. Η Άννα είναι γνωστή για την προσφορά και την αγάπη στον τόπο της, καθώς κι ενεργό μέλος της κοινωνίας με σοβαρή εθελοντική δράση.
«Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας “Τολμάμε Μαζί” την Άννα Μαυράκη, μία νέα και δυναμική υποψηφιότητα που έρχεται να ενισχύσει τον κορμό του ψηφοδελτίου μας στις Μοίρες» ανέφερε με δηλώσεις του ο δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης και επικεφαλής της παράταξης για να προσθέσει:
«Η Άννα είναι μια ιδιαίτερα δραστήρια προσωπικότητα, που έχει αποδείξει την προσφορά της τόσο σε επίπεδο Δήμου Φαιστού όσο και ευρύτερα. Είναι παράλληλα ένας σημαντικός άνθρωπος με τον οποίο μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα για ανάπτυξη και προσφορά στο Δήμο μας, αλλά και για μια προσπάθεια που θα προσφέρει στον συνάνθρωπο και τον τόπο μας».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΝΝΑΣ ΜΑΥΡΑΚΗ

Η Άννα Μαυράκη γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης. Ήταν μέχρι πρόσφατα μόνιμη κάτοικος Μοιρών ενώ τώρα κατοικεί στο Τυμπάκι του Δήμου Φαιστού.
Είναι το δεύτερο παιδί από δίδυμα μιας πενταμελούς οικογένειας, μαζί με τον αδελφό της, ενώ έχει ακόμα μία μικρότερη αδελφή.
Είναι τελειόφοιτη Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο.
Από το 2013 είναι εθελόντρια Σαμαρείτισσα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού
με πολλές ώρες εκπαίδευσης και βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας.
Εργάζεται ως ιδιώτης κάνοντας ιδιαίτερα μαθήματα και παράλληλα στην επιχείρηση που διαθέτει η οικογένεια της.
Η ίδια δηλώνει χαρακτηριστικά:
«Μ’ αρέσει στον ελεύθερο χρόνο μου εκτός από τον εθελοντισμό να ασχολούμαι με τα κοινά και με την φωτογραφία. Στόχος μου είναι να προσφέρω στον τόπο μου όσα περισσότερα μπορώ γι’ αυτό και αποφάσισα να ασχοληθεί επίσημα με τα κοινά ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη Τολμάμε Μαζί».

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις