Ηράκλειο: Είπαν "αντίο" σε κλίμα συγκίνησης στον αγαπητό Γιάννη Ασσαργιωτάκη
Ηράκλειο: Είπαν "αντίο" σε κλίμα συγκίνησης στον αγαπητό Γιάννη Ασσαργιωτάκη

Ηράκλειο: Είπαν "αντίο" σε κλίμα συγκίνησης στον αγαπητό Γιάννη Ασσαργιωτάκη

Το τελευταίο «αντίο» στον αγαπητό Γιάννη Ασσαργιωτάκη, «είπαν» σήμερα, συγγενικά του πρόσωπα, άνθρωποι του αθλητισμού, τοπικοί παράγοντες αλλά και φίλοι της ομάδας του Πόρου, μία ομάδα που επί των ημερών του, έζησε τις πιο ένδοξες στιγμές της.

Ο Γιάννης Ασσαργιωτάκης, ο γνωστός σε όλους πρόεδρος του Πόρου, απεβίωσε τα ξημερώματα της Τετάρτης (7/6), μετά από «μάχη» που έδωσε με την επάρατη νόσο, με την είδησή αυτή, να σκορπάει τη θλίψη στην οικογένειά του, τον Πόρο αλλά και τον αθλητισμό γενικότερα.

Η εξόδιος ακολουθία ψάλθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στον Πόρο, στην δική του γειτονιά, ενώ λίγη ώρα αργότερα, πλήθος κόσμου, τον συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία.

Στον Ιερό Ναό, πέραν των μελών της οικογενείας του, τους φίλους του, τους συνεργάτες του ή ανθρώπους που συνεργάστηκε στο παρελθόν, παρευρέθηκαν και αρκετοί τοπικοί φορείς, ανάμεσά τους ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Αρναουτάκης, οι αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Συριγωνάκης-Πιτσούλης, αλλά και ο τ. υφυπουργός αθλητισμού και νυν βουλευτής Ηρακλείου με τη ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης.

Εκπροσώπηση είχε και ο Δήμος Ηρακλείου με τον Αντιδήμαρχο κ. Βαρδαβά, αλλά και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου με τον Νίκο Τζώρτζογλου.

Ο αθλητισμός του Ηρακλείου, «αποχαιρέτησε» σήμερα έναν ρομαντικό παράγοντα, έναν παράγοντα που στα «χέρια» του, η αγαπημένη του ομάδα, ο Πόρος, έζησε τις μεγαλύτερες στιγμές της, εκεί ήταν όμως και η πλειοψηφία των παραγόντων των ομάδων του Ηρακλείου, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές, που μέσω χορηγιών υποστήριζε πολλές ομάδες, βοηθώντας στην ανάπτυξη του αθλητισμού, αφήνοντας όμως πλέον πίσω του, ένα μεγάλο κενό…

Ένα κενό που δύσκολα θα αναπληρωθεί…

Πηγή: grandsport.gr

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις