Κινηματογραφική καταδίωξη οχήματος – Τραυματίστηκε αστυνομικός (vid)

Θεσσαλονίκη: Ήταν γύρω στις 12 το βράδυ όταν αστυνομικοί της ομάδας «Ζ» επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο σε ΙΧ αυτοκίνητο, ωστόσο ο οδηγός του οχήματος πριν τον έλεγχο ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

Σοβαρά τραυματίστηκε αστυνομικός, ο οποίος συμμετείχε σε κινηματογραφική καταδίωξη αυτοκινήτου στην περιοχή του Δενδροπόταμου Θεσσαλονίκης το βράδυ της Τρίτης 6 Ιουνίου.

Ήταν γύρω στις 12 το βράδυ όταν αστυνομικοί της ομάδας «Ζ» επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο σε ΙΧ αυτοκίνητο, ωστόσο ο οδηγός του οχήματος πριν τον έλεγχο ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη, στην οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας εκ των αστυνομικών προσέκρουσε σε διερχόμενο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Αρχικά διακομίστηκε στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και έπειτα στο ΑΧΕΠΑ.

Το αυτοκίνητο τελικά ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της ομάδας «Ζ» και συνελήφθησαν 3 άνδρες, ενώ ακόμα ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι κατά τη διάρκεια των συλλήψεων και μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο.

Κινηματογραφική καταδίωξη οχήματος - Τραυματίστηκε αστυνομικός (vid)

Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Αμπελοκήπων – Μενεμένης.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις