"Άγγιξε" την νίκη ο Γιούχτας που "φωνάζει" για την διαιτησία
"Άγγιξε" την νίκη ο Γιούχτας που "φωνάζει" για την διαιτησία

"Άγγιξε" την νίκη ο Γιούχτας που "φωνάζει" για την διαιτησία

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Κοντά σε μία ΣΠΟΥΔΑΙΑ νίκη απέναντι στον Αιολικό έφτασε ο Γιούχτας, αλλά «αναγκάστηκε» σε ισοπαλία από τον διαιτητή Αλαφογιάννη που έδωσε πέναλτι στις καθυστερήσεις, ένα πέναλτι που έχει κάνει έξαλλους τους ανθρώπους της ομάδας των Αρχανών.

Στο πρώτο μέρος, που ο Γιούχτας ήταν αρκετά καλός, «πιάστηκε στον ύπνο», καθώς στο 9’ ο Τζανής ανέτρεψε τον Ντινιωτάκη, με τον κ. Αλαφογιάννη να υποδεικνύει πέναλτι με την απόφασή του αυτή, να ξεσηκώνει τον πάγκο της ομάδας των Αρχανών που διαμαρτυρήθηκε έντονα.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πλατέλλας που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0, από νωρίς στο παιχνίδι. Το γκολ αυτό, «ξεξύπνησε» για τα καλά τον Γιούχτα, που έχασε μοναδικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος.

Η «αρχή» έγινε στο 20’ με τον Βρεττό να μην μπορεί να «νικήσει» τον Μουζάκη, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος ανάγκασε τον τερματοφύλακα του Αιολικού σε απόκρουση. Στο 25’ ο Γιούχτας βρήκε δίχτυα με τον Ροβίθη, ενώ στο 40’ χάθηκε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον έμπειρο φορ, αλλά η προσπάθειά του ήταν άστοχη.

Στο 42’ και στο 45’ οι Αρχανιώτες έχασαν δύο ακόμη ευκαιρίες, η πρώτη με τον Ροβίθη, ενώ στο 45’ ο Αζίζι πλάσαρε αλλά ο Μουζάκης απέκρουσε.

Στην επανάληψη, ο Γιούχτας μπήκε δυνατά και ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ στο 55’ με τον Νεκτάριο Αζίζι που έκανε το 1-2, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Βρεττός απείλησε, αλλά οι αμυντικοί πρόλαβαν έβαλαν την κόντρα και απομάκρυναν σε κόρνερ.

Στο φινάλε και ενώ ο Γιούχτας ήταν αγκαλιά με τη νίκη, ο Αλαφογιάννης… ανακάλυψε χέρι το ΚΟντογιάννη και υπέδειξε πέναλτι, ένα πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Μακρής και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Πηγή: grandsport.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις