Realtors Kreta
Realtors Kreta

Συναντήθηκαν στη Κρήτη μετά από 44χρονια – Ένας «γλυκός» επίλογος σε μια ρομαντική ιστορία από τα παλιά

Μια Βελγίδα με ιδιαίτερη αγάπη στην Κρήτη επέστρεψε στα Χανιά με αφορμή τα 60 γενέθλια της.

Ωστόσο ξεκινώντας αυτό το όμορφο ταξίδι η 60χρονη γυναίκα είχε την ελπίδα ότι θα της δοθεί η ευκαιρία να ξανανταμώσει με τον εφηβικό της έρωτα έναν Χανιώτη, τον «Μπίλι» όπως τον φώναζε η ίδια, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια της έμεινε χαραγμένος στην μνήμη.

Οι δυο τους κατάφεραν τελικά και συναντήθηκαν και πάλι και σαν δυο κάλοι φίλοι από τα παλιά μοιράστηκαν τα νέα τους και όσα συνέβησαν στις ζωές τους όλα αυτά τα χρόνια που δεν είχαν επικοινωνία.

Την χαρά της για την συνάντηση αυτή μοιράστηκε η ίδια με μια ανάρτηση της σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης μαζί με μια φωτογραφία των δυο τους.

Η γυναίκα περίπου ένα μήνα πριν ξεκινήσει το ταξίδι της είχε πάρει την απόφαση να αναζητήσει τον Χανιώτη που της είχε μείνει αξέχαστος όλα αυτά τα χρόνια και έτσι είχε προχωρήσει σε αναρτήσεις σε ομάδες στο Facebook και ζητούσε στοιχεία για τον «Μπίλι» με αρκετούς αναγνώστες να της δίνουν πληροφορίες. Τελικά όπως όλα δείχνουν η 60χρονη γυναίκα κατάφερε και εντόπισε τον εφηβικό της έρωτα.

Μια ρομαντική ιστορία από το μακρινό 1979

Η «γλυκιά» ιστορία μετράει κάτι περισσότερο από 40 χρόνια. Μια 18χρονη κοπέλα με καταγωγή από το Βέλγιο βρισκόταν το μακρινό 1979 στη Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά μαζί με την οικογένεια της για διακοπές. Τότε γνώρισε ένα πολύ όμορφο Χανιώτη ο οποίος την γοήτευσε και έμεινε αξέχαστος στην μνήμη της, όπως φάνηκε, μέχρι και σήμερα.

Οι δυο νέοι, όπως περιγράφει η ίδια σε ανάρτηση της σε ομάδα σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν ραντεβού σε ένα μπαράκι στο Παλιό λιμάνι των Χανίων και μάλιστα ο όμορφος Χανιώτης της έπαιξε με την κιθάρα του το “Sultan of the swing by Dire Strait”. Λίγες μέρες αργότερα επέστρεψε στο Βέλγιο.

Ένα χρόνο μετά η νεαρή κοπέλα αποφάσισε να επισκεφτεί και πάλι την Κρήτη μαζί με την μικρότερη αδερφή της και ήλπιζε να ξαναβρεί, όπως και έγινε, τον όμορφο Χανιώτη που δεν μπορούσε να βγάλει από το μυαλό της. Πήγε στο μαγαζί που είχαν βγει ραντεβού, όπως περιγράφει η ίδια τον βρήκε εκεί και έζησαν μαζί ένα πολύ όμορφο μήνα.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή flashnews.gr
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις