Μεγάλη νίκη στο Παγκρήτιο ο Ηρόδοτος!
Μεγάλη νίκη στο Παγκρήτιο ο Ηρόδοτος!

Μεγάλη νίκη στο Παγκρήτιο ο Ηρόδοτος!

Στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού, επιστρέφει ο Ηρόδοτος, που «αποχαιρέτησε» το Παγκρήτιο Στάδιο, πετυχαίνοντας παράλληλα τη πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2, κερδίζοντας 2-0 την Ζάκυνθο με δύο γκολ του Χρήστου Χατζησάββα.

Στο πρώτο μέρος, ο Ηρόδοτος ήταν αρκετά καλύτερος, μπήκε δυνατά και απείλησε μόλις στο 2ο λεπτό με τον Χαλκιαδάκη με κεφαλιά να στείλει τη μπάλα λίγο δίπλα από την εστία της Ζακύνθου, ενώ στο 14ο λεπτό, κατάφερε να ανοίξει και το σκορ, όταν μετά από εξαιρετικό «κλέψιμο» του Μπολάκη, ο ίδιος έδωσε κάθετα προς τον Χατζησάββα, αυτός ανέβηκε μέτρα στο γήπεδο, έφτασε στη περιοχή και σούταρε, η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας της Ζακύνθου.

Στη συνέχεια, ο ρυθμός έπεσε, η Ζάκυνθος με συνεχόμενα φάουλ, προσπαθούσε να «χαλάσει» τον ρυθμό των γηπεδούχων, κάτι που πέτυχαν σε μεγάλο βαθμό. Στο 22’ νέα καλή στιγμή για τον Ηρόδοτο, με τον Κατίδη να σουτάρει, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ ο ίδιος έχασε σημαντική ευκαιρία και στο 44’, όταν μετά από φάουλ του Βρεττού, έγινε αποδέκτης της μπάλας, απέφυγε όμορφα τον αντίπαλό του και με σουτ ανάγκασε τον τερματοφύλακα να απομακρύνει σε κόρνερ.

Περισσότερα στο Grandsport.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις