Κρήτη: Τεράστια η καταστροφή σε σούπερ μάρκετ και διπλανές επιχειρήσεις από την πυρκαγιά - Δείτε εικόνες
Κρήτη: Τεράστια η καταστροφή σε σούπερ μάρκετ και διπλανές επιχειρήσεις από την πυρκαγιά - Δείτε εικόνες

Κρήτη: Τεράστια η καταστροφή σε σούπερ μάρκετ και διπλανές επιχειρήσεις από την πυρκαγιά – Δείτε εικόνες

Ολοσχερώς καταστράφηκε σχεδόν σούπερ μάρκετ στην παραλιακή του Ρεθύμνου από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 05:00 τα ξημερώματα.

Κρήτη: Φωτιά σε μίνι μάρκετ – Καταστράφηκε ολοσχερώς

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά εκδηλώθηκε στις 5:30 το πρωί και στο σημείο έσπευσε άμεσα η πυροσβεστική με 6 οχήματα και 14 πυροσβέστες, όπου μέσα σε λίγη ώρα κατάφεραν και έσβησαν την φωτιά.

Δυστυχώς, οι φλόγες κατέστρεψαν ολοσχερώς το μίνι μάρκετ, ενώ ζημιές υπέστησαν και τρία ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα επιχείρησης που βρισκόταν δίπλα από το κατάστημα αλλά και μία ταβέρνα.

Στο σημείο βρέθηκαν 4 οχήματα της Π.Υ. Ρεθύμνου με 10 πυροσβέστες, υπήρξε συνδρομή και από άλλες υπηρεσίες του νομού, ενώ τώρα το ανακριτικό τμήμα της υπηρεσίες έχει αναλάβει να διαπιστώσει τα αίτια της πυρκαγιάς.

Οι πυροσβέστες συλλέγουν τα στοιχεία και το υλικό που υπάρχει και δεν αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο, είτε να προκλήθηκε η πυρκαγιά κάποιο βραχυκύκλωμα, είτε να πρόκειται για εμπρησμό. Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά, λαμβάνονται καταθέσεις και βιντεοληπτικό υλικό και εκτιμούν ότι σύντομα θα φτάσουν σε αποτέλεσμα.

Δείτε φωτογραφίες από το goodnet.gr

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις