Κρήτη: Ο καιρός για Παρασκευή 26 Μαΐου (vid)
Κρήτη: Ο καιρός για Παρασκευή 26 Μαΐου (vid)

Κρήτη: Ο καιρός για Παρασκευή 26 Μαΐου (vid)

Αύριο Παρασκευή, 26 Μαΐου στην Κρήτη προβλέπονται αραιές νεφώσεις, που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από τις απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόωση σύμφωνα με το meteo.gr:

Στο Ηράκλειο: Άστατος προβλέπεται ο καιρός στο Ηράκλειο. Θα επικρατήσουν από το πρωί πυκνές νεφώσεις και το μεσημέρι αναμένεται βροχή. Νωρίς το απόγευμα θα βελτιωθεί ο καιρός, ωστόσο από το βράδυ τα σύννεφα και πάλι θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στα Χανιά: Πυκνές νεφώσεις σε όλη τη διάρκεια της ημέρας με διαστήματα ηλιοφάνειας μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στον Άγιο Νικόλαο: Πυκνές νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στο Ρέθυμνο: Νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αργά το βράδυ τα σύννεφα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Καιρός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις