«Μάγκικη» πρόκριση και τετράδα για το Ηράκλειο!

Το Ηράκλειο με εξαιρετική εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση, επικράτησε της Μικτής Κ16 Λάρισας με 2-1 και πήρε τη πρόκριση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της χώρας!

Εκρηκτικό ξεκίνημα στο παιχνίδι για το Ηράκλειο, το οποίο με το… καλημέρα άνοιξε το σκορ, όταν ο Τσαγκαράκης βρέθηκε απέναντι από τον Μούλτσια και ευστόχησε για το 1-0!

Το γκολ αυτό σόκαρε τη Λάρισα, με τους ποδοσφαιριστές του Βασίλη Μπαστάκη με τη ψυχολογία και το προβάδισμα υπέρ της, έφτασε κοντά σε ένα δεύτερο γκολ, όταν από εκπληκτική κάθετη του Χότζα στον Τσαγκαράκη, ο δεύτερος έφτασε απέναντι από τον τερματοφύλακα της Λάρισας, με το πλασέ του ωστόσο να είναι αδύναμο και να μπλοκάρει ο κίπερ των φιλοξενούμενων.

Μέχρι και το 20λεπτο το Ηράκλειο είχε τον απόλυτο έλεγχο, με την Λάρισα έπειτα να κερδίζει μέτρα και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 25ο λεπτό, όταν μετά από κομπίνα σε εκτέλεση κόρνερ, ο Σαίτης μόνος του από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το σουτ, με τον Χαχλιουτάκη με τα πόδια να διώχνει σωτήρια, κρατώντας το μηδέν!

Η Λάρισα ήταν βελτιωμένη στον αγωνιστικό χώρο, με το Ηράκλειο μετά το ημίωρο να παίρνει εκ νέου τον έλεγχο και στο 36’ έφτασε κοντά στο γκολ, όταν από καταπληκτική ενέργεια και φανταστική ντρίπλα από τον Κωνσταντακόπουλο, ο οποίος πέρασε δύο αντιπάλους, έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, με τον Καλλέργη να κάνει τη κεφαλιά από τη μικρή περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Νωρίτερα, ένα πολύ καλό σουτ του Χότζα, πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια, με το Ηράκλειο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων να φτάνει κοντά σε ένα δεύτερο τέρμα, όταν ο Χότζα εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Τζιράκης από τη μικρή περιοχή πήρε τη κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, με το πρώτο ημίχρονο να λήγει υπέρ του Ηρακλείου με το σκορ στο 1-0!

Στην επανάληψη, στα πρώτα λεπτά το Ηράκλειο είχε τη κατοχή, χωρίς να κινδυνεύσει, με τη πρώτη φάση του δεύτερου ημιχρόνου να είναι στο 60’ όταν ένα μακρινό σουτ του Δάλιου, μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια ο Χαχλιουτάκης.

Το Ηράκλειο στο 73’ έκανε το 2-0! Ο Χότζα εκτέλεσε ένα φάουλ, με τον Βγόντζα να παίρνει τη κεφαλιά κάνοντας το 2-0! Η Λάρισα παρότι δεν είχε καλή απόδοση ήταν αναγκασμένη να κυνηγήσει ένα τέρμα που θα την ξανά βάλει στο ματς. Αυτό το κατάφερε στο 85′ με τον Αρσένη να σουτάρει και να γράφει το 2-1.

Το παιχνίδι πήρε διαφορετικό ενδιαφέρον, με το Ηράκλειο να σπαταλάει τεράστια ευκαιρία στο 87′ για να κλειδώσει τη νίκη όταν ο Καλογιαννάκης πάσαρε στον Καλλέργη, αυτός από τη μικρή περιοχή έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε σε σώματα, με τον ίδιο να σουτάρει ξανά και το τέρμα της Λάρισας μπλόκαρε.

Το σκορ του 2-1 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και έτσι το Ηράκλειο πήρε μια μάγκικη πρόκριση στο Final 4 της διοργάνωσης, συνεχίζοντας να ονειρεύεται το κύπελλο.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή grandsport.gr
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις