Σημαντικές επισκέψεις από τον Μάξιμο Σενετάκη – Η ενδοχώρα του Ηρακλείου στο πλευρό του

Στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ο Μ. Σενετάκης

Μία άκρως εποικοδομητική συνάντηση είχε ο Υποψήφιος Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Μάξιμος Σενετάκης με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, Μανώλη Μπελαδάκη, συζητώντας επίκαιρα και σημαντικά θέματα με επίκεντρο το «σχολείο του σήμερα και του αύριο».

Ζητήματα όπως η αναβάθμιση των υποδομών και η περαιτέρω στήριξη των εκπαιδευτικών έχουν βρεθεί πολλάκις στην «κοινοβουλευτική ατζέντα» του Μάξιμου, ο οποίος κατά την επίσκεψη του συνομίλησε και με εργαζομένους της Διεύθυνσης, στεκόμενος στο πλευρό τους και επικροτώντας το έργο τους, αφού πρόκειται για μια υπηρεσία που έχει επιφορτιστεί την υλοποίηση ενός σημαντικού έργου που αφορά στα παιδιά και στο μέλλον τους.

Τα εκπαιδευτικά ζητήματα έχουν προτεραιότητα για τον Υποψήφιο Βουλευτή Ηρακλείου και με δεδομένο για τον ίδιο ότι το σχολείο είναι το σημείο αναφοράς, η στήριξη και η βοήθεια που διαχρονικά παρέχει είναι αδιαμφισβήτητη.

Η ενδοχώρα του Ηρακλείου στο πλευρό του Μ. Σενετάκη

Με τα πιο σημαντικά εφόδια στις «αποσκευές» του συνέχισε τον προεκλογικό του αγώνα ο Μάξιμος Σενετάκης. Οι κάτοικοι στα χωριά της ενδοχώρας του Ηρακλείου, τα οποία και επισκέφθηκε για ακόμα μία φορά, και συγκεκριμένα στην Ανώπολη, το Καινούργιο χωριό, τη Γάλιπε, τη Γαλίφα, το Σμάρι και την Ελιά, εξέφρασαν καθαρά την υποστήριξή τους στον Υποψήφιο Βουλευτή Ηρακλείου με τη Νέα Δημοκρατία. Το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από θετικό και η αποδοχή του Μαξίμου, όπως προκύπτει, καθολική.

Όπως άλλωστε συνηθίζει να κάνει, άκουσε, αφουγκράστηκε, συζήτησε και έθεσε στο επίκεντρο όλα εκείνα που απασχολούν τους κατοίκους, τα οποία και γνωρίζει από πρώτο χέρι. Γι’ αυτό και δεν είναι τυχαίο που τα χαμόγελα, οι αγκαλιές και οι δυνατές χειραψίες δεν λείπουν ποτέ από τις επισκέψεις του.

Η… «πολιτική» του Μάξιμου Σενετάκη θέτει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και γι' αυτό τόσο η νέα γενιά όσο και οι μεγαλύτερες ηλικίες τον υποδέχονται με θέρμη.

Ο Μ. Σενετάκης στο Τελωνείο Ηρακλείου

Στο μέρος που χτυπά η καρδιά της οικονομίας του τόπου, στο Τελωνείο Ηρακλείου, βρέθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής με τη ΝΔ, Μάξιμος Σενετάκης, έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσει με τη Διεύθυνση της υπηρεσίας αλλά και εκπροσώπους εργαζομένων.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μάξιμος βρέθηκε στην υπηρεσία προκειμένου να ενημερωθεί για προβλήματα, αλλά και για τις ανησυχίες των συνδικαλιστών.

Το κλίμα ήταν θετικό με τους εργαζόμενους να ανοίγουν τα γραφεία τους για να τον υποδεχθούν. Επιβεβαιώθηκε μάλιστα αυτό το οποίο συμβαίνει σ' όλες τις περιοδείες του στο Ηράκλειο. Όλοι είχαν ένα καλό λόγο να πουν για έναν πολιτικό που έχει μάθει να δίνει λύσεις.

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις