Εκτός συνόρων ο «Σασμός»- Σε ποιες χώρες πουλήθηκε
Εκτός συνόρων ο «Σασμός»- Σε ποιες χώρες πουλήθηκε

Εκτός συνόρων ο «Σασμός»- Σε ποιες χώρες πουλήθηκε

Κάτι που αποκάλυψε ο συγγραφέας Σπύρος Πετρουλάκης στην διάρκεια της ραδιοφωνικής συνέντευξης στον Team FM 102 είναι πως … ο τηλεοπτικός «Σασμός» από το φθινόπωρο θα ταξιδέψει στο εξωτερικό!

Πουλήθηκε η σειρά σε διάφορες χώρες, όπως το Ισραήλ, η Πολωνία και χώρες της λατινικής Αμερικής.,

«Ο τηλεοπτικός Σασμός πωλήθηκε στο Ισραήλ, στην Πολωνία, στην Λατινική Αμερική, οπότε θα είναι πολλές οι χώρες που θα τον βλέπουν από τον Οκτώβριο και μας κάνει αυτό πολύ χαρούμενους», λέει ο ίδιος και αναφέρεται στο γιατί προέκυψε αυτή η μεγάλη επιτυχία.

«Από την πρώτη στιγμή είδα την θέρμη που ο παραγωγός ο κ. Καραγιάννης αγκάλιασε τη δουλειά. Και είδα να έρχονται οι πρώτοι ηθοποιοί και κατάλαβα ότι εδώ πάει να γίνει κάτι καλό. Ωστόσο, όταν είχα και την συνάντηση με τους ανθρώπους του καναλιού αλλά και με τους ιδιοκτήτες, κατάλαβα ότι είχαν πολύ μεγάλη επιθυμία αυτό που θα γίνει να μην έχει ξαναγίνει στην ελληνική τηλεόραση και νομίζω ότι το κατάφεραν. Βέβαια, συνετέλεσαν πάρα πολλά. Και η ιστορία και το βιβλίο, η μουσική, η σκηνοθεσία, οι ηθοποιοί και φυσικά η Κρήτη μας. Η αγάπη που έχουν οι άνθρωποι του καναλιού στην Κρήτη, γιατί κατάγονται από εδώ, η οικογένεια Βαρδινογιάννη, έδωσε την ώθηση και αυτό που έκανε τον «Σασμό» να ξεχωρίσει ήταν όλο αυτό το πάθος από την πρώτη στιγμή από όλους μας».

Αξίζει, δε, να σημειώσουμε ότι σύντομα στους τηλεοπτικούς δέκτες θα δούμε και ένα ακόμα σήριαλ βασισμένο σε βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη. Αυτή τη φορά θα μεταφερθεί τηλεοπτικά το «Ναυάγιο», το βιβλίο που αναφέρεται σε αληθινά γεγονότα και συγκεκριμένα στο πολύνεκρο ναυάγιο του πλοίου «Ηράκλειον» στη βραχονησίδα Φαλκονέρα, μεταξύ Κρήτης και Πειραιά, το 1966.

 

πηγή: goodnet.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Lifestyle - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις