Νίκη πρωτιάς θέλει απόψε ο ΟΦΗ στο Περιστέρι
Νίκη πρωτιάς θέλει απόψε ο ΟΦΗ στο Περιστέρι

Νίκη πρωτιάς θέλει απόψε ο ΟΦΗ στο Περιστέρι

Για το «διπλό» στο Περιστέρι ο Όμιλος.

Ο ΟΦΗ φιλοξενείται στις 19.15 από τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των playouts. Το μοναδικό ζητούμενο για το συγκρότημα του Βάλντας Νταμπράουσκας είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών.

Από την πρώτη στιγμή που «έκλεισε» η συμμετοχή του στο μίνι πρωτάθλημα της παραμονής και όχι του τίτλου, που αποτελούσε και το βασικό στόχο, ήταν ξεκάθαρο πως ο ηρακλειώτικος σύλλογος ήθελε να τερματίσει πρώτος στην ειδική βαθμολογία, δηλαδή έβδομος στη γενική κατάταξη.

Και το απογευματινό παιχνίδι του δίνει την ευκαιρία να το πετύχει. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με 34 βαθμούς στην κορυφή, κάτι που σημαίνει ότι με μία επιτυχία ο ΟΦΗ γίνεται το… απόλυτο φαβορί για να τα καταφέρει. Η ψυχολογία είναι καλή και άπαντες είναι έτοιμοι για να πάρουν το ματς.

Την 20μελή αποστολή, στην οποία επέστρεψε ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης, απαρτίζουν οι: Μανδάς, Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Λάρσον, Mπαλογιάννης, Τοράρινσον, Βούρος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Διαμαντής, Γιοχού, Ντιουσέ, Περέα, Μεγιάδο, Μπάκιτς, Νέιρα, Μοσκέρα, Γκρόνινκ, Ντίκο, Λουίζ Φελίπε.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή grandsport.gr
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα