Επίτιμος διδάκτορας του ΕΚΠΑ ο Ross Daly - "Ήταν μια βραδιά που δεν θα ξεχάσω ποτέ" (pic)
Επίτιμος διδάκτορας του ΕΚΠΑ ο Ross Daly - "Ήταν μια βραδιά που δεν θα ξεχάσω ποτέ" (pic)

Επίτιμος διδάκτορας του ΕΚΠΑ ο Ross Daly – "Ήταν μια βραδιά που δεν θα ξεχάσω ποτέ" (pic)

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Ο γνωστός καλλιτέχνης Ross M. Daly, ανακηρύχθηκε χθες ως επίτιμος διδάκτορας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Ο Κρητικός μουσικός, με ανάρτηση του στο facebook εξέφρασε τις ευχαριστίες του αλλά και την ευγνωμοσύνη που αισθάνεται για την τιμή αυτήν.

Το μήνυμα του αναφέρει:

"Πολύ λίγες φορές στη ζωή μου έχω αισθανθεί τη συγκίνηση που ένιωσα χθες το βράδυ στην τελετή αναγόρευσής μου σε επίτιμο διδάκτορα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για να εκφράσω την πολύ μεγάλη ευγνωμοσύνη που νιώθω απέναντι σε όλους τους ανθρώπους του πανεπιστημίου που είχαν τη πρωτοβουλία να με τιμήσουν με αυτό τον τρόπο.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ οφείλω στον διακεκριμένο επιστήμονα κ. Λαμπρό Λιάβα για την τόσο συγκινητική ομιλία του. Αισθάνθηκα επίσης μια πολύ μεγάλη χαρά καθώς είδα την αίθουσα τελετής του πανεπιστημίου γεμάτη από φίλους παλιούς και καινούριους που ήρθαν να με τιμήσουν με την παρουσία τους και να μοιραστούν αυτή την εμπειρία μαζί μου. Ήταν μια βραδιά που δεν θα τη ξεχάσω ποτέ."

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις