Παλεύει ο σκυλάκος… Πολλαπλά τα χειρουργεία μετά τον τραυματισμό του από το αυτοκίνητο
Παλεύει ο σκυλάκος… Πολλαπλά τα χειρουργεία μετά τον τραυματισμό του από το αυτοκίνητο

Παλεύει ο σκυλάκος… Πολλαπλά τα χειρουργεία μετά τον τραυματισμό του από το αυτοκίνητο

Στον εισαγγελέα η 63χρονη που τον χτύπησε - Τι υποστηρίζει;

Ο Μαρής ο σκύλος που συγκίνησε χθες την κοινή γνώμη καθώς από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε κάτω από τις ρόδες αυτοκινήτου που εν ψυχρώ κινήθηκε κατά πάνω του με αποτέλεσμα να τον πατήσει.

Ο σκύλος που υπέστη αρκετά τραύματα χειρουργήθηκε χθες στη βουβωνική χώρα και ενώ επρόκειτο να επιστρέψει σήμερα στο σπίτι του τελικά αυτό δε θα συμβεί καθώς πρέπει να υποβληθεί και πάλι σε χειρουργείο, αυτή την φορά στην κάτω γνάθο όπου επίσης έχει τραυματιστεί.

Δυστυχώς, τα συνεχόμενα χειρουργεία ειδικά σε αυτή την ηλικία στην οποία βρίσκεται ο Μαρής (είναι ήδη 12 ετών) υποβάλλουν τον οργανισμό του σε μεγάλη δοκιμασία.

Τι υποστηρίζει η 63χρονη που πάτησε τον Μαρή;

Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθεί σήμερα η 63χρονη γυναίκα από τη Ρωσία που κατηγορείται ότι χτύπησε το σκυλάκι στην περιοχή των Πατελών και της επιβλήθηκε πρόστιμο 40.500 ευρώ.

Η ίδια συντετριμμένη είπε στους αστυνομικούς ότι δεν πήρε το αυτοκίνητό της με σκοπό να τραυματίσει το σκύλο, δεν είχε πρόθεση ή δόλο για να το κάνει και πως θεώρησε ότι αφού έκοψε ταχύτητα στο αυτοκίνητό της, το τετράποδο θα απομακρυνόταν.

Ανέφερε μάλιστα ότι δεν είχε σε καμία περίπτωση τέτοια πρόθεση και το λάθος της ήταν οδηγικό, κακή εκτίμηση.

Συνέχισε λέγοντας ότι ήταν λάθος και το γεγονός ότι δεν σταμάτησε για να δει εάν ο σκυλάκος είχε τραυματιστεί επειδή φοβήθηκε από τις φωνές που έβαλε η γυναίκα που ήταν μπροστά στο περιστατικό!

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή flashnews.gr
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις