Α1 ΕΠΣΗ: Παιχνίδια για όλα τα… γούστα σήμερα!
Α1 ΕΠΣΗ: Παιχνίδια για όλα τα… γούστα σήμερα!

Α1 ΕΠΣΗ: Παιχνίδια για όλα τα… γούστα σήμερα!

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Το παιχνίδι που ανοίγει το πρόγραμμα ξεκινάει στις 16:00, όπου ο Ποσειδώνας φιλοξενεί στην Τύλισο τα Δειλινά, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους.

Μισή ώρα αργότερα ξεκινάνε τρία ακόμα παιχνίδια για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ. Συγκεκριμένα ο Εργοτέλης θέλει να βάλει… φρένο στα αρνητικά αποτελέσματα ψάχνοντας τη νίκη κόντρα στον ΠΑΝΟΜ, που θέλει να πάρει βαθμολογική… ανάσα και να ανέβει βαθμολογικά.

Παράλληλα η Χερσόνησος θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα, ώστε να μπει στο… κόλπο της πρώτης πεντάδας. Απέναντι της θα βρει την Μινωική που ψάχνει αντίδραση μετά την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ θέλοντας να επιστρέψει έτσι στις νίκες.

Ακόμα σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται να γίνει στο γήπεδο της Περιφέρειας – Πανεπιστημίου, όπου η ΑΕΚ μετά την επιβλιτική εμφάνιση κόντρα στην Μινωική θέλει να πάρει ένα ακόμα τρίποντο, αυτή τη φορά κόντρα στον τρίτο του πρωταθλήματος, Ανθεστίωνα. Η ομάδα του Θραψανού παρά τα προβλήματα θέλει να πάρει το τρίποντο για να μην… μπλέξει σε περιπέτειες για την πρώτη τριάδα.

Στις 17:00 έχει τρία ακόμα παιχνίδια, όπου ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει στην κορυφή αντιμετωπίζοντας τις Ασίτες που παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για παραμονή στην κατηγορία. Τη νίκη θα ψάξει και ο Ρωμανός κόντρα στην Δαμάστα σε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση χωρίς το μεγάλο φαβορί.

Νίκη θέλει και ο ΠΟΑ στις Αγ. Παρασκιές κόντρα στην σκληροτράχηλη Βόνη, ώστε να συνεχίσει να έχει το πάνω… χέρι για το πρωτάθλημα, μιας και οι ασπρόμαυροι δεν έχουν κάνει ακόμα το ρεπό τους.

Τέλος το πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 19:00 στο Ατσαλένιο, όπου ο Κεραυνός με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη κόντρα στον Ποσειδώνα, θέλει ένα ακόμα τρίποντο κόντρα στις Μοίρες, οι οποίες έρχονται από σπουδαία νίκη και θέλουν να ζευγαρώσουν τα… τρίποντα για να ανέβουν βαθμολογικά.

Πηγή: grandsport.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις