Ρέθυμνο: Αναβλήθηκε η δίκη των Γερμανών για το επεισόδιο στο Πέραμα
Ρέθυμνο: Αναβλήθηκε η δίκη των Γερμανών για το επεισόδιο στο Πέραμα

Ρέθυμνο: Αναβλήθηκε η δίκη των Γερμανών για το επεισόδιο στο Πέραμα

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Αναβλήθηκε, για τον Οκτώβριο του 2024, η δίκη των δυο Γερμανών για το επεισόδιο στο Πέραμα τον περασμένο Αύγουστο και αυτό διότι οι κατηγορούμενοι δεν προσήλθαν σήμερα στο δικαστήριο.

Οι δύο Γερμανοί κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη, σε βαθμό πλημμελήματος,  σε βάρος των δύο Κρητικών.

Το περιστατικό είχε συμβεί τον περασμένο Αύγουστο, στην ευρύτερη περιοχή του Μυλοποτάμου. Το όχημα στο οποίο επέβαιναν τα μέλη της οικογένειας των Γερμανών,  συγκρούστηκε από το 4χ4 στο οποίο επέβαιναν οι δύο Κρητικοί, οι οποίοι δεν σταμάτησαν αλλά προσπέρασαν.

Οι Γερμανοί ενοχλημένοι ακολούθησαν το 4χ4 για να ζητήσουν τα στοιχεία για τη προκληθείσα ζημιά στο ενοικιαζόμενο.

Ο 38χρονος, οδηγός του 4χ4, ο οποίος, όταν οι Γερμανοί ζήτησαν τα στοιχεία του για τη ζημιά, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και φέρεται να έριξε μία μπουνιά στο πρόσωπο του 25χρονου αδελφού, ο οποίος καθόταν στη θέση του συνοδηγού με ανοιχτό παράθυρο.

Μόλις είδε να χτυπάνε τον αδελφό του, ο 27χρονος Γερμανός κατέβηκε από το ενοικιαζόμενο όχημα και έριξε και αυτός με την σειρά του μπουνιά στον 38χρονο κρητικό.

Στο επεισόδιο πήρε ενεργά μέρος, με βάση τα όσα περιγράφονται, και ο 36χρονος κρητικός συνοδηγός, ο οποίος επίσης πιάστηκε στα χέρια με τον 25χρονο Γερμανό.

Εν συνεχεία, ο 38χρονος φέρεται να πήγε στο 4χ4, να πήρε ένα μαχαίρι και να κινήθηκε απειλητικά κατά των Γερμανών, οι οποίοι βλέποντας τον κίνδυνο να έρχεται, μπήκαν στο ενοικιαζόμενο και έβαλαν μπρος να φύγουν.

Το επεισόδιο δεν σταμάτησε όμως εκεί καθώς οι δύο Κρητικοί φέρεται να καταδίωξαν με το 4χ4 το όχημα των Γερμανών, τρακάροντάς το αρκετές φορές.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κύριες Ειδήσεις - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις