Realtors Kreta
Realtors Kreta

Στο αυτόφωρο οι δράστες του άγριου επεισοδίου σε οβελιστήριο του Ηρακλείου

Ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού κατά συρροή, ασκήθηκε στους δυο δράστες του άγριου επεισοδίου που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 20 Μαρτίου 2023, σε οβελιστήριο στο κέντρο του Ηρακλείου.

Στον ένα μάλιστα εξ΄αυτών ο οποίος μετά από έρευνα που του έγινε, διαπιστώθηκε ότι έφερε μαχαίρι, ασκήθηκε παράλληλα δίωξη και για παράνομη οπλοφορία μαχαιρού.

Οι δυο ταραχοποιοί 36 και 49 ετών  αναμένεται να οδηγηθούν αύριο το πρωί στο Αυτόφωρο αναμένεται να οδηγηθούν το πρωί της Τετάρτης οι δύο άνδρες, οι οποίοι συνελήφθησαν καθώς προκάλεσαν καυγά σε ψητοπωλείο στο κέντρο του Ηρακλείου.

Το άγριο επεισόδιο εκτυλίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας 20 Μαρτίου, όταν οι δυο άνδρες επισκέφθηκαν οβελιστήριο στο κέντρο του Ηρακλείου και έγινε φασαρία.

Οι ίδιοι φέρεται να  χτύπησαν δυο 36χρονους υπαλλήλους, μια γυναίκα και έναν άνδρα, υπήκοους Αλβανίας και έναν επίσης 36χρονο πελάτη.

Η αστυνομία Ηρακλείου προχώρησε στην δυο Ελλήνων ανδρών, ηλικίας 37 και 50 ετών, μετά από μήνυση που κατέθεσαν σε βάρος τους, θαμώνας και εργαζόμενοι της επιχείρησης, για χρήση βίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες φέρεται να βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ.
Λίγο μετά την πράξη τους τράπηκαν σε φυγή, όμως συνελήφθησαν στις 2:20 τα ξημερώματα.

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις