«Μαύρο Ρόδο»: Η «Ελισάβετ» αποκαλύπτει για τον Πέτρο που αλλάζει συμπεριφορά (vid)

Οι ενοχές μετά τον έρωτα με τον Πέτρο και η αλλαγή στη συμπεριφορά του – «Θα μας εκνευρίσει στα επόμενα επεισόδια, γίνεται αδιάφορος» – Το αποκαλυπτικό spoiler για το «Μαύρο Ρόδο»

«Ο ρόλος ήταν ένας λόγος να καθίσω και να σκεφτώ τη σχέση μου με την πίστη. Δεν με έφερε πιο κοντά στην πίστη. Έκατσα και σκέφτηκα τι είναι η πίστη. Δεν ξέρω σε τι πιστεύω, νομίζω ότι αλλάζουμε κιόλας. Δεν είχα κάποια σχέση με τη θρησκεία οπότε ήξερα ότι θα χρειαστεί πολλή δουλειά».

Πώς προσέγγισε τον ρόλο της ως μοναχή Ελισάβετ; «Ήταν πολύ σημαντικό για μένα που πήγαμε μαζί μ την Κατερίνα Διδασκάλου σε μοναστήρι, γιατί πριν πάω στο μοναστήρι, όλη αυτή η ιδέα του μοναστηριού και του μοναχισμού, με τρόμαζε λίγο. Δεν ήξερα καθόλου από αυτόν τον κόσμο. Όταν μπήκα στο μοναστήρι, όλες οι μοναχές ήταν φιλόξενες και άνοιξαν την αγκαλιά τους, είχαν αγάπη και μας βοήθησαν πολύ σε αυτό που πάμε να κάνουμε. Το πιο σημαντικό που έμαθα είναι ότι όσο διαφορετικός και αν είναι κάποιος από σένα, όσο διαφορετικά και αν ζει, είναι άνθρωπος και περνάει τα ίδια συναισθήματα που περνούν όλοι οι άνθρωποι, έχει τις ίδιες αγωνίες. Η Ελισάβετ είναι και αυτή ένας άνθρωπος», αποκάλυψε.

Την άλλαξε ως προς την σχέση της με την πίστη αυτή η διαδρομή; Η νεαρή ηθοποιός επεσήμανε πως, «νομίζω ότι η πίστη ήταν ένας λόγος να καθίσω ως Φωτεινή και να σκεφτώ ποια είναι η σχέση μου με την πίστη, γιατί ήταν κάτι που δεν έχω κάνει προηγουμένως. Με άλλαξε λίγο αλλά εντάξει. Δεν με έφερε πιο κοντά αλλά με έβαλε σε μία διαδικασία να σκεφτώ τι σημαίνει να πιστεύεις σε κάτι, τι είναι η πίστη. Όλοι οι άνθρωποι χρειάζεται να πιστεύουμε σε κάτι, είτε το λέμε Θεό είτε κάτι άλλο, ως ώθηση για να συνεχίσουμε να ζούμε τη ζωή μας».

Είχε δισταγμό για τον ρόλο της; «Φυσικά, γιατί δεν έχω κάποια σχέση με την θρησκεία και δεν ήξερα από πού να αρχίσω. Ήξερα ότι θα χρειαστεί αρκετή δουλειά και έρευνα για να μπω στον ρόλο. Είχα κάνει δοκιμαστικά για τις ”Άγριες Μέλισσες”» και για τον ”Σασμό”», υπογράμμισε.

Για το Μαύρο Ρόδο και τη σχέση της Ελισάβετ και του Πέτρου αποκάλυψε πως, «αυτή τη βδομάδα θα ολοκληρωθεί ο έρωτας του Πέτρου και της Ελισάβετ. Θα νιώσει ενοχή, θα μιλήσει στα κοντινά της πρόσωπα, στην Αυξεντία τη θεία της, θα βρει συμπαράσταση. Δεν την πιέζει η Αυξεντία μετά χαλαρώνει λίγο ο Πέτρος. Θα δούμε όμως, γιατί δεν θα τον ενδιέφερε το δράμα εάν δεν άλλαζε συνέχεια γνώμη η Ελισάβετ. Νομίζω θα εκνευριστούμε πολύ με τον Πέτρο. Θα δούμε τι θα κάνει ο Πέτρος!».

«Έχει μαθευτεί πλέον ότι αυτή την εβδομάδα θα ολοκληρωθεί ο έρωτας του Πέτρου και της Ελισάβετ. Θα υπάρχουν δεύτερες σκέψεις, θα νιώσει ενοχή, θα μιλήσει στα κοντινά της πρόσωπα. Θα βρει συμπαράσταση. Ο Πέτρος δεν την πιέζει, χαλαρώνει μετά και ίσως είναι για κακό. Θα δούμε βέβαια. Νομίζω θα εκνευριστούμε πολύ με τον Πέτρο. Τον έχει εμπιστευτεί αλλά κάτι θα πάει λίγο στραβά». Δες αναλυτικά όσα αποκάλυψε, στο παρακάτω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή youtipster.gr
Lifestyle - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις