Καιρός - Ενισχυμένοι άνεμοι και τοπικές μπόρες αύριο 12/03 στην Κρήτη
Καιρός - Ενισχυμένοι άνεμοι και τοπικές μπόρες αύριο 12/03 στην Κρήτη

Καιρός – Ενισχυμένοι άνεμοι και τοπικές μπόρες αύριο 12/03 στην Κρήτη

Άστατος προβλέπεται ο καιρός αύριο Κυριακή, 12 Μαρτίου στην Κρήτη με νεφώσεις και τοπικές βροχές

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές, προβλέπονται αύριο Κυριακή, 12 Μαρτίου στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 και από το απόγευμα δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 και στην Κρήτη έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση ανά περιοχή, σύμφωνα με το meteo.gr:

Στο Ηράκλειο

Πυκνές νεφώσεις σε όλη τη διάρκεια της ημέρας με μικρά διαστήματα ηλιοφάνειας μετά το μεσημέρι. Το βράδυ αναμένεται βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί έως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα Χανιά

Νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το βράδυ θα βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί έως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στο Ρέθυμνο

Βροχερός προβλέπεται ο καιρός σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 4 έως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στον Άγιο Νικόλαο

Βροχερός προβλέπεται ο καιρός σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί έως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στην επικράτεια

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα δυτικά και τα νότια σποραδικές καταιγίδες που βαθμιαία θα περιοριστούν στα νότια. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σε όλη τη χώρα και θα φθάσει στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Καιρός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις