"Πάτησαν" Ηράκλειο σήμερα οι πρώτοι τουρίστες για την φετινή σεζόν
"Πάτησαν" Ηράκλειο σήμερα οι πρώτοι τουρίστες για την φετινή σεζόν

"Πάτησαν" Ηράκλειο σήμερα οι πρώτοι τουρίστες για την φετινή σεζόν

Τους πρώτους τουρίστες της φετινής τουριστικής σεζόν υποδέχεται σήμερα το αεροδρόμιο “Ν. Καζαντζάκης” του Ηρακλείου, το οποίο προετοιμάζεται για μία ακόμα, όπως όλα δείχνουν, “χρυσή χρονιά” για τον τουρισμό.

Οι πρώτοι 108 τουρίστες έφτασαν με πτήση της Easy Jet από το Bristol της Αγγλίας στη 1.10 το μεσημέρι. Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν τις προγραμματισμένες πτήσεις τους από το εξωτερικό και άλλες εταιρείες, ενώ πιο μαζικές αφίξεις αναμένονται από τα τέλη Μαρτίου.

Όπως εκτίμησε ο αερολιμενάρχης Ηρακλείου Γιώργος Πλιάκας, μιλώντας στην ΕΡΤ, οι αφίξεις φέτος στον αερολιμένα “Ν. Καζαντζάκης”, θε ξεπεράσουν τις περυσινές, οι οποίες ήταν περισσότερες από εκείνες του 2019.

Μάλιστα, σημείωσε, πως διαθέσιμα slots για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο πλέον δεν υπάρχουν, “δείχνοντας” ως εναλλακτική τους πρώτους και τους τελευταίους μήνες της τουριστικής σεζόν, οι οποίοι, όπως είπε, είναι καλύτεροι για τους βορειοευρωπαίους, που δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στις καιρικές συνθήκες και τις υψηλές θερμοκρασίες, οι οποίες επικρατούν στο νησί στην “καρδιά” του καλοκαιριού.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή ertnews.gr
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις