Τραγωδία: Στον 44χρονο ανήκει η σορός στην Παντάνασσα!
Τραγωδία: Στον 44χρονο ανήκει η σορός στην Παντάνασσα!

Τραγωδία: Στον 44χρονο ανήκει η σορός στην Παντάνασσα!

Συναγερμός είχε σημάνει στο Λιμεναρχείο Ηρακλείου, καθώς λίγο μετά τις 11:00 το πρωί, υπήρξε ενημέρωση για εντοπισμό μιας ανθρώπινης σορού στην θαλάσσια περιοχή της Παντάνασσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πτώμα που εντοπίστηκε στη θάλασσα στην Παντάνασσα ταυτοποιήθηκε και ανήκει τελικά στον 44χρονο Νίκο Αεράκη που αγνοείται τόσο καιρό.

Υπενθυμίζεται ότι είχε δημοσιευτεί η εξής ανάρτηση: «Έκκληση βοήθειας για ένα συνάνθρωπο μας. Χάθηκαν τα ίχνη του από την Πέμπτη 16 -2-2023 από την περιοχή του Γαζίου. 48 ώρες μετά βρέθηκε το όχημα του (ασημί Renault klio) εγκαταλελειμμένο στην περιοχή του Παλαιοκαστρου λίγο πριν τη γέφυρα. έπειτα από χτύπημα στο κεφάλι μετά από τροχαίο ίσως και να βρίσκεται σε σύγχυση. Παρακαλώ πολύ οποίος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την αστυνομία ή με τον αδερφό του Μάνο Αεράκη στο τηλέφωνο 6984610591».

Χθες ξεκίνησε νέος κύκλος ερευνών για τον εντοπισμό του 44χρονου καθώς νέα στοιχεία είχαν φτάσει στα χέρια των αρχών από καταθέσεις συγγενών και μαρτύρων οι οποίοι ανέφεραν επιπλέον μέρη όπου μπορεί να βρίσκεται ο 44χρονος.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις