Τα Κούλουμα γιορτάζει ο Δήμος Ηρακλείου (pics) (vid)

Στη Λότζια πραγματοποιούνται τα Κούλουμα από το Δήμο Ηρακλείου εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που πνέουν στο νησί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου Ηρακλείου, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων η εκδήλωση που διοργανώνει η ΔΗΚΕΗ για τα Κούλουμα σήμερα, Καθαρή Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023, μεταφέρθηκε από τον Καράβολα στη Λότζια.

Στην εκδήλωση παρευρεύθηκε και ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών και Πρόεδρο της ΔΗΚΕΗ Ρένα Παπαδάκη και τον Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας Γιώργο Καραντινό.

Ο Δήμαρχος αφού ευχαρίστησε τους εργαζομένους της ΔΗΚΕΗ για την διοργάνωση της εκδήλωσης, καθώς και τους χορηγούς είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον κόσμο και να ανταλλάξει ευχές.

Όπως δήλωσε σχετικά: «Μας αρέσει να βρισκόμαστε και να γιορτάζουμε μαζί, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι στηρίζουμε ο ένας τον άλλο .Άλλωστε το έχουμε πει πολλές φορές και το εννοούμε: Είμαστε στο πλευρό όλων των κατοίκων της πόλης και προσπαθούμε πάντα αλλά ένα παραπάνω τέτοιες μέρες ουδείς να νιώθει μόνος του. Εύχομαι Καλή Σαρακοστή σε όλους».

Μουσική έπαιξαν οι: Μαρία Λουράκη (φωνή – φοιτήτρια Δημοτικού Ωδείου), Γιώργος Ασλάνογλου (κιθάρα – μαθητής Μουσικού Σχολείου Ηρακλείου), Φώτης Κοτζανταμπάνης (μπουζούκι – μαθητής Μουσικού Σχολείου Ηρακλείου), Γιάννης Μιχούδης (φωνή – μαθητής Μουσικού Σχολείου Ηρακλείου).

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις