Κολοκύθα ψητή με σιρόπι πορτοκάλι και γραβιέρα (vid)

Ελληνική κολοκύθα ψητή με σιρόπι πορτοκάλι και γραβιέρα
Υλικά
-1 κιλό ελληνική κολοκύθα
-4 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 μοσχοκάρυδο
-4 κ.σ. μέλι
-2 πορτοκάλια χυμός και φλούδες
-50 γρ. γραβιέρα
-1 κ.σ. μαύρες σταφίδες
-3 κ.σ. κολοκυθόσπορος
-300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
-1 ματσάκι ρόκα
-2 κ.σ. σπόροι ροδιού
Αλάτι
Πιπέρι

