Πυροβολισμοί σε κεντρικό δρόμο του Γαζίου! – Τρεις τραυματίες (pics + vid)

Πυροβολισμοί έπεσαν πριν από λίγο σε κεντρικό δρόμο του Γαζίου.

Υπάρχουν τρεις τραυματίες, ο ένας εκ των οποίων ήταν αστυνομικός, στην ηλικία των 36 ετών και φαίνεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά, χωρίς όμως να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε κεντρικό δρόμο, έξω από καφετέρια, δίπλα στα ΕΛΤΑ.

Στο μηρό τραυματίστηκε ένας 22χρονος άνδρας, ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν σε καφετέρια όταν συνέβη μπροστά του το περιστατικό. Τραυματισμένος επίσης στο γόνατο, είναι ο 36χρονος αστυνομικός, αλλά και ο 35χρονος φερόμενος ως δράστης.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του iraklionews.gr , εις βάρος του 35χρονοιυ φερόμενου ως δράστη, εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.

Για αυτόν τον λόγο, άνδρες της ασφάλειας, με πολιτικά ρούχα, παρακολουθούσαν διακριτικά τον 35χρονο. οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όταν εκείνος κατέβηκε από το αυτοκίνητο του για να πάρει καφέ, τότε οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν και εκείνος φέρεται να έβγαλε το 9αρι πιστόλι που κρατούσε και άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους.

Οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο.  Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και ασθενοφόρο ώστε να μεταφέρει στο νοσοκομείο τους τραυματίες. Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του δράση. 

Σε ανακοίνωσή της για το περιστατικό η Ελληνική Αστυνομία αναφέρει:

«Συνελήφθη 35χρονος ημεδαπός, στο Ηράκλειο Κρήτης, διότι κατά τη διάρκεια σύλληψής του, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν αστυνομικό και έναν πολίτη.
Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις