Χρήστος Στρατάκης στο iraklionews.gr: «Οι επερχόμενες εκλογές να δώσουν λύσεις στα προβλήματα» (audio)

Με κεντρικό άξονα το αίσθημα ευθύνης που φέρνει η εκπροσώπηση του λαού στο Ελληνικό Κοινοβούλιο μέσα από σεμνότητα, σοβαρότητα, ειλικρίνεια και διάθεση για προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο «κατεβαίνει» ως υποψήφιος Βουλευτής για το νομό Ηρακλείου με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής, ο Χρήστος Στρατάκης.

Μήνυμα του: «Η πολιτική δεν πρέπει να είναι συνδιαλλαγή και διαπραγμάτευση, και σίγουρα όχι διαπλοκή και εκ λαϊκισμός, αλλά μέσα από αρχές και αξίες το ζητούμενο στις επερχόμενες εκλογές να είναι η εκ νέου αλλαγή της χώρας στο παρόν και το μέλλον που θα δώσουν λύσεις στα προβλήματα της κοινωνίας και των δημοκρατικών θεσμών».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Στρατάκης μιλώντας στο iraklionews.gr στην ανανέωση των προσώπων που απαρτίζουν τα ψηφοδέλτια που ανακοινώθηκαν, τοπικά και πανελλαδικά, η οποία υπερβαίνει το 63%, με το ένα τρίτο εξ’ αυτών να είναι νέοι ηλικίας κάτω των 45 ετών, η πλειονότητα των υποψηφίων να είναι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στο 92%, 30% να κατέχουν Μεταπτυχιακό Τίτλο και 12% Διδακτορικό.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Στρατάκη στο ηχητικό που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις