Γάζι: Λεωφορείο δέχτηκε πυρά καθώς διέσχιζε το Τσαλικάκι – Οργισμένη ανακοίνωση απ' το ΚΤΕΛ Ηρακλείου

Επεισόδιο με πυροβολισμό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο, το βράδυ στο Τσαλικάκι με αγνώστους να πυροβολούν με αεροβόλο διερχόμενο λεωφορείο που εκτελούσε δρομολόγιο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές στο όχημα και όχι κάποιος τραυματισμός απ' τον πυροβολισμό.

Πρόκειται για ένα θέμα που έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές, κατά το παρελθόν όταν μερίδα ατόμων εξαπέλυε πέτρες και αυγά σε διερχόμενα λεωφορεία απ΄το Γάζι.

Το ΚΤΕΛ Ηρακλείου μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση όπου καθρεπτίζει το συμβάν, παραθέτοντας και τις ζημιές που υπέστη το λεωφορείο: 

«Όπως γνωρίζετε όλα τα λεωφορεία μας με δρομολόγιο Αεροδρόμιο – Γάζι – Καβροχώρο διέρχονται από τον οικισμό Τσαλικάκη. Για χρονικό διάστημα πάνω από ένα χρόνο στον συγκεκριμένο οικισμό μια ομάδα «νεαρών» στα διερχόμενα λεωφορεία μας πετάει αβγά ή πέτρες παρενοχλώντας τη διέλευσή τους.

Αποκορύφωμα των παραπάνω το Σάββατο και στο δρομολόγιο των 16:20 Αεροδρόμιο – Γάζι μια ομάδα νεαρών με αεροβόλο όπλο έκανε επίθεση στο υπ ΄αριθμόν ΗΖΕ-6226 Αστικό Λεωφορείο με αποτέλεσμα να σπάσει ένα τζάμι στην αριστερή πλευρά του.

Το περαστικό είναι απαράδεκτο και καταδικαστέο.

Πέραν αυτού σας γνωρίζουμε ότι εάν επαναληφθεί παρόμοι περιστατικό τα λεωφορεία δεν θα διέρχονται πλέον από τον οικισμό για να αποφύγουμε πιθανό τραυματισμό εργαζομένου ή επιβατών».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Περισσότερες Ειδήσεις