Realtors Kreta
Realtors Kreta

Νίκος Ξανθόπουλος: Η τελευταία επιθυμία του ηθοποιού

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του ηθοποιού Νίκου Ξανθόπουλου ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών το πρωί της Κυριακής (22/1).

Η κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού, ο οποίος άφησε το στίγμου του ως το «παιδί του λαού», θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη (24/1) στις 13:00 από το Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

Τελευταία του επιθυμία, σύμφωνα με την Espresso, ήταν μετά την κηδεία να ταφεί δίπλα από το παρεκκλήσι της Αγίας Παρασκευής που είχε χτίσει ο ίδιος στο κτήμα του στην Παιανία.

Κατά το δημοσίευμα, όμως, αυτό δεν φαίνεται να είναι εύκολο να γίνει καθώς ο νόμος δεν το επιτρέπει και απαιτούνται ειδικές άδειες από την οικεία μητρόπολη και τον Δήμο.

Την κατάσταση περιπλέκει, δε, η κατάσταση της υγείας της αγαπημένης συζύγου του, Εριφύλης, η οποία είναι κλονισμένη και δεν επιτρέπει καθυστερήσεις για διαδικαστικά θέματα.

Για τον λόγο αυτό η οικογένεια του Νίκου Ξανθόπουλου εμφανίζεται να εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο η σορός του ηθοποιού να αποτεφρωθεί στη Ριτσώνα μετά την κηδεία στο Α΄ Νεκροταφείο.

Σύμφωνα, δε, με τις τελευταίες πληροφορίες η αποτέφρωση είναι αυτή τη στιγμή το επικρατέστερο σενάριο για τον Νίκο Ξανθόπουλο.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή Protothema.gr
Κύριες Ειδήσεις - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις