Αρκαλοχώρι: Επιστρέφουν στα δια ζώσης μαθήματα οι μαθητές του Γυμνασίου

Ένα κομβικό θέμα για την τοπική κοινότητα του Αρκαλοχωρίου, είναι η επιστροφή των μαθητών στα θρανία, μετά τον καταστροφικό σεισμό των 5,8 ρίχτερ που άφησε "πληγές" στην περιοχή.

Την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου οι μαθητές του Γυμνασίου επιστρέφουν στα δια ζώσης μαθήματα, από τις προκάτ αίθουσες που δημιουργήθηκαν αυτές τις μέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του διευθυντή:

"Καλησπέρα σας. Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου επιστρέφουμε στον φυσικό μας χώρο και ξεκινάμε τα διά ζώσης μαθήματα στις προκάτ αίθουσες που έχουν τοποθετηθεί από τον Δήμο στον αύλειο χώρο του σχολείου.

Επιπρόσθετα σας ενημερώνουμε ότι, αύριο Τετάρτη 3 Νοεμβρίου, θα ξεκινήσουμε τη μετακόμιση του απαραίτητου εξοπλισμού (γραφεία, ντουλάπες, θρανία, καρέκλες κτλ) από τις αίθουσες του κτιρίου στις καινούργιες προκάτ αίθουσες, με τη βοήθεια προσωπικού από τον Δήμο Μινώα Πεδιάδας.

Επειδή αρκετοί γονείς έχουν επικοινωνήσει μαζί μας και μας έχουν εκφράσει την επιθυμία να βοηθήσουν (σε εθελοντική βάση) στη μετακόμιση, όσοι επιθυμείτε μπορείτε να προσέλθετε αύριο Τετάρτη στο σχολείο μετά τις 8:30 για να συμβάλλετε στην προσπάθειά μας. Ευχαριστούμε.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΣΤΕΙΑΚΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΕ86 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ"

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις