14χρονοι «πιάστηκαν» με ναρκωτικά
14χρονοι «πιάστηκαν» με ναρκωτικά

14χρονοι «πιάστηκαν» με ναρκωτικά

Ακόμη και οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έμειναν άναυδοι με τα ευρήματα της σωματικής έρευνας που έκαναν το βράδυ της Παρασκευής σε δύο Ελληνόπουλα ηλικίας μόλις 14 χρόνων, τα οποία σταμάτησαν για έλεγχο στην Κοζάνη επειδή προσπάθησαν να απομακρυνθούν μόλις τους είδαν.

Τα δυο ανήλικα παιδιά είχαν στην κατοχή τους μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης κι έτσι συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω της μικρής ηλικίας τους. Η δικογραφία, που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης, περιλαμβάνει και τους γονείς τους που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Ο «Jack» βρήκε συσκευασίες με κάνναβη

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας πέρασαν χειροπέδες σε έναν Έλληνα, μετά την έρευνα που έκανε στο σπίτι του σε περιοχή της Αλεξανδρούπολης ο σκύλος ανιχνευτής «Jack», ο οποίο ξετρύπωσε εννέα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 159,8 γραμμαρίων και ένα μεταλλικό θρυμματιστή. Τα ευρήματα κατασχέθηκαν και ο κάτοχός τους παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή protothema.gr
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις