«Χ»άσανε βαθμούς Εργοτέλης και ΑΕΚατσαμπά
«Χ»άσανε βαθμούς Εργοτέλης και ΑΕΚατσαμπά

«Χ»άσανε βαθμούς Εργοτέλης και ΑΕΚατσαμπά

Εργοτέλης και ΑΕΚ, αναμετρήθηκαν στο Μαρτινέγκο για την 8η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να αποδειχθούν εύστοχες, παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν εκατέρωθεν και μοιραία αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Μόλις στο 3ο λεπτό η ΑΕΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει με τον Πέτρο Βαρδονικολάκη να μην βρίσκει στόχο, ενώ στο 9’ ο Εργοτέλης «απάντησε» χάνοντας και αυτός μία τεράστια ευκαιρία με τον Σαμπροβαλάκη από κοντά, να αναγκάζει τον Σπανό σε εντυπωσιακή επέμβαση.

Στο 14’ ο Κεφαλούκος με απευθείας εκτέλεση φάουλ δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 21’ μετά από νέα στατική φάση για την ΑΕΚ, ο Φραγκούλης με κεφαλιά, δεν βρήκε στόχο, στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με νέα ευκαιρία για την ΑΕΚ, με τον Χρήστο Νικολάου, να μην βρίσκει στόχο με κεφαλιά από κοντά.

Στην επανάληψη, η ΑΕΚ μπήκε και πάλι δυνατά, χάνοντας σημαντική ευκαιρία με τον Πέτρος Βαρδονικολάκη και στο 57’ ο Εργοτέλης βγήκε στην «κόντρα» με τον Σφακιανάκη, ο Ένο Μπέγκα τον ανέτρεψε ανακόπτοντας την υποσχόμενη επίθεση και μοιραία αντίκρισε την 2η κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ΑΕΚ με δέκα παίκτες.

Παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα, η ΑΕΚ απείλησε εκ νέου στο 65’ με τον Κεφαλούκο να εκτελεί φάουλ και τον Ντελία με κεφαλιά ανενόχλητο να μην βρίσκει εστία, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και μία κεφαλιά του ίδιου στο 79’.

Στο 66’ απείλησε ο Εργοτέλης με τον Ντίσα, αλλά ο Σπανός «διάβασε» την φάση και έγκαιρα βγήκε και μάζεψε, ενώ στο 75’ ο Κάββαλος με σουτ δεν βρήκε στόχο.

Τα εναπομείναντα λεπτά πέρασαν χωρίς κάτι ιδιαίτερο, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Πηγή: grandsport.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις