Φήμες για επιδείνωση της υγείας του Πελέ - Δεν επιβεβαιώνει το νοσοκομείο
Φήμες για επιδείνωση της υγείας του Πελέ - Δεν επιβεβαιώνει το νοσοκομείο

Φήμες για επιδείνωση της υγείας του Πελέ – Δεν επιβεβαιώνει το νοσοκομείο

Την ώρα που η Βραζιλία ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με την Κορέα για τους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον Νεϊμάρ αμφίβολο και τους Ζεσούς, Τέλες εκτός μάχης, στη χώρα της λατινικής Αμερικής η αγωνία κορυφώνεται και για την κατάσταση της υγείας του Πελέ.

Ο θρυλικός άσος, από την περασμένη Τετάρτη είναι ξανά στο νοσοκομείο, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι έφτασε με ασθενοφόρο και ήταν πρησμένος σε όλο του το σώμα και έχοντας καρδιακή ανεπάρκεια.

Η πρώτη διάψευση για τη σοβαρότητα της κατάστασης του είχε γίνει από την κόρη του Κέλι Νασιμέντο η οποία λίγες ώρες μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν» του Σάο Πάολοείχε δηλώσει: «δεν υπάρχει καμία έκτακτη εισαγωγή ή επιδείνωση της υγείας του. Είναι στο νοσοκομείο προκειμένου να ρυθμίσει τη φαρμακευτική αγωγή του».

Ωστόσο υπήρξαν και νέα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο «βασιλιάς» δεν ανταποκρινόταν στη χημειοθεραπεία (πέρσι είχε κάνει επέμβαση για αφαίρεση όγκου από το παχύ έντερο) στην οποία υποβάλλονταν τους τελευταίους μήνες κι αυτό έχει δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα, με την επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου να μην επιβεβαιώνει τις συγκεκριμένες πληροφορίες αλλά να κάνει λόγο για λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος.

«Ο Edson Arantes do Nascimento εισήχθη στο Albert Einstein την περασμένη Τρίτη (29/11) για επανεκτίμηση της χημειοθεραπείας για τον όγκο του παχέος εντέρου που εντοπίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2021.

Η ιατρική ομάδα διέγνωσε λοίμωξη του αναπνευστικού, η οποία έχει αντιμετωπιστεί με αντιβιοτικά. Η ανταπόκριση ήταν επαρκής και ο ασθενής, που παραμένει σε κοινό δωμάτιο, είναι σε σταθερή κατάσταση με γενική βελτίωση της υγείας του. Ο παλαίμαχος άσος θα παραμείνει στο νοσοκομείο τις επόμενες ημέρες για συνέχιση της θεραπείας».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κόσμος - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις